Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bo-Katan Karakteri The Mandalorian'ın İkinci Sezonunda Bulunacak

 
Disney+'a özel olarak yayınlanan The Mandalorian dizisi geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı ve oldukça olumlu eleştiriler almıştı. Geçtiğimiz günlerde Sabine Wren karakterinin diziye ekleneceği dedikodusundan sonra, ikinci sezonda Darksaber'ın ana konu olup olmayacağı tartışılıyordu.
 
Şimdi ise diziye katılan son karakter ile ikinci sezonun ana konusunun Darksaber olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Daha önce Rebels ve Clone Wars animasyonlarında gözüken Bo-Katan karakteri, The Mandalorian'ın ikinci sezonunda bulunacak. Bo-Katan karakteri, ilk sezonda gördüğümüz Gideon'dan önce Darksaber'ı kullanan kişi.
 
Bu-Katan'ı oynayacak kişi ise daha önce animasyonlarda karakterin seslendirmenliğini yapmış olan Katee Sackoff. The Mandalorian'ın ikinci sezonu Ekim 2020'de yayınlanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney the mandalorian ikinci sezon oyuncular ne zaman darksaber bo-katan Katee Sackoff
Minecraft Dungeons Microsoft Store'da Ön Yüklemeye Açıldı Charlie Cox'un Superman Rolünde Olduğu Bir Superman Filmi Planlanılmış

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız