Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Charlie Cox'un Superman Rolünde Olduğu Bir Superman Filmi Planlanılmış

 
Netflix'te yayınlanan ve özellikle ilk sezonu ile büyük bir başarı yakalayan Daredevil'ın başrolündeki Charlie Cox'un olduğu bir Superman filmi düşünülmüş yıllar önce.
 
Üçleme olarak düşünülen Superman serisinin yaratıcıları Matthew Vaughn (Kingsman, X-Men: First Class) ve Mark Millar (Kingsman, Wanted) olacakmış Başrolde de çoğumuzun Daredevil dizisinden tanıdığı Charlie Cox olacakmış. Ayrıca seri Golden Age döneminden esinlenecekmiş, 
 
Zack Snyder'in Man of Steel'i yönetmesi için işe alınmasından sonra bu proje iptal edilmiş. Sizce başarılı bir seri izleyebilir miydik, Charli Cox, Superman rolüne yakışır mıydı?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber superman film charlie cox Matthew Vaughn Mark Millar
Bo-Katan Karakteri The Mandalorian'ın İkinci Sezonunda Bulunacak Valorant'ta Neredeyse 9,000 Hileci Banlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

14.5.2020 05:06:09

0
daredevilin film serisi gelirse charlie cox olmayabılır. malum dızı karakterlerını canlandıranların hatırladıgım kadarıyle hıc bırı fılmlerde rol almadı. gozumuz bu adama alısmıs olsada fılmde baska bırını gorme ıhtımalımız yuksek.

Guest-2C5CD639E

12.5.2020 23:55:03

+1
Bence gitmezdi daredevil ile o kadar alıştık ki farklı süper kahraman da düşünemiyorum kendisini. Süper kahraman dizilerin içerisinde en iyisiydi ardından Punisher geliyordu. Valla çok arıyorum bu dizileri özledim. Marvel yapacaksa diziyi devam ettirsin yada üçleme olarak daredevil çeksin. Punisher gibi diziyi de iptal edildi ona da el atılsın. Netflix'in hakları bu sene bitiyor diye biliyorum dur bakalım ileride bir şeyler görürüz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız