Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'dan 3 Sene İçinde 6 Yapım Bekleniyor

Eski nesil Diablo III'ü ölmeden oynamak istiyor (Demagoji için özür)
 
    Blizzard'ın oyun yapımı konusundaki ağırlığını biliyoruz. Yeni bir oyun çıkarma konusunda nice nesilleri bezdiren ünlü Blizzard, adındaki 'Fırtına' anlamının tam tersinde oyun yapımını sürdürüyor.
 
    Biraz da bunu onların mükemmelliyetçiliğine vermek gerekiyor. Yetersiz oyun piyasaya sunmak istemiyorlar ve şimdiye dek ortaya koydukları oyunlar ortada. Milyonları kendine hayran bırakan ve aradan uzun yıllar geçmesine rağmen hâlen PC'lerden silinemeyen yapımlara imza attılar. Ama artık firmanın biraz hızlanması gerekiyor.
 
    Activision COO'su Thomas Tippl son yaptığı röportajda, kendi çatıları altında bulunan Blizzard'dan önümüzdeki 3 yıl içinde 6 büyük yapım çıkarmalarını beklediğini söyledi. 3 yıl içinde 6 yapım! İşin içinde Blizzard olunca bu istatistik bana biraz 'imkansız' gibi göründü nedense.
 
    Bu yapımlar arasında World of Warcraft için 2 ve StarCraft II için de 2 ek paket bulunuyor. Etti 4. Geriye ne kalıyor? Tabiki de Diablo III. Yakın zamanda çıkacağını kokusunu aldığımız bu oyunun şu anda kapalı betası oynanıyor ve kısa bir zaman sonra açık betaya geçeceği tahmin ediliyor. Yani 3 sene içinde Diablo III görebilecek olmamız imkansız bir durum değil.
 
    Peki 6. yapım nedir? Bu bana biraz zor görünüyor aslında. 6. yapım olarak Tipple, Diablo III ek paketine işaret etmiş. Bu ek paketin 2014'ün sonundan önce çıkacağını düşünüyor. Hmm...
 
    Activision, Blizzard'a biraz baskı uygulumaya başlamış görünüyor. "Hadi sallanmayın artık da şu oyunları bitirin" gibisinden. Gerçekten de Blizzard'dan taze bir şeyler görmeyeli çok uzun zaman oldu. StarCraft II dışında...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamestop Blizzard PC RPG yeni oyun activision diablo iii starcraft ii world of warcraft ek paket
Resident Evil: Code Veronica HD İlk 15 Dakika Max Payne 3'ün İlk Videosu Bu Çarşamba!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Djslam

20.10.2011 23:43:19

0
blizzard activision'un muymuş ? o kadar büyük firma nasıl oluyorda activison'un oluyor hayret ettim doğrusu...

_ErseL_

9.9.2011 16:55:19

0
Activision çatısı altında demek biraz yanlış olmuş. Çünkü Activision Blizzard'ı satın almadı. Ortaklık imzaladılar ve birbirlerinin oyunlarına karışmayacaklarıda biliniyor. Ortak finansal olarak çalışmalar yürütüyorlar ayrıca. Ve 6. oyun "Titan" kod adlı yeni nesil mmorpg oyunu projeleridir. Son 2 senedir başlanmış bir proje kod adı ve türü(sci-fi casual bir mmorpg olacakmış) hariç tamamen saklı tutulsada WoW sonu geldiği bilindiği için bu son 2 genişleme paketinden sonra artık yeni oyunlarını gün yüzüne çıkaracaklar ve muhtemelen 3. sene sonunda Blizzard'ın yeni mmorpg oyunu çıkmış olacak. Aslında eklenti paketleri oyun olarak sayılmaz. Ve tek çıkaracakları oyun şuan Diablo III ve "Titan" projesidir.

LeVO

9.9.2011 16:51:53

0
@prequel Bunu ben değil, activision diyor...

orfur

9.9.2011 16:25:27

0
Hayır bunu actıvısıon diye ve bu actıvısıona göre normal

S.P.E.C.I.A.L.

9.9.2011 15:59:55

+1
5 tane ek pakete yeni oyun diyorsunuz... Bu benim algı sınırlarımın ötesinde...

BSC Misafiri

9.9.2011 15:39:30

0
Activision'a kalsa her sene yeni bir COD... pardon Diablo, Starcraft, WOW çıkar, tabi hepsi bir öncekinin makyajlanmış sürümü olarak. Neyseki Blizzard'a laf geçirebileceklerini sanmıyorum, IW gibi bir firmayı yedi bitirdiler hala doymadılar.

BSC Misafiri

9.9.2011 14:53:24

0
activision baskıda yapsa huylu huyundan vazgeçmez

cenkakay0808

9.9.2011 14:46:12

0
Diablo 3 şahane gerisi bahane :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız