Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard'a Hilecilerden 7 Milyon Dolarlık Tazminat


    MMO oyunlarının belası olan bot programları, World of Warcraft'ın başında da bulunuyor. Blizzard, World of Warcraft'ın bot programı geliştiricilerinden bir stüdyoya dava açtı. Sonucunda ise büyük bir tazminat kazandı.
 
    Gelen haberlere göre iki seneden beri sürmekte olan dava süreci bugün sonuçlandı. Blizzard'ın Ceiling Fan Software isimli yazılım şirketine açtığı dava sonrasında California'dan mahkeme kararı bugün itibariyle verildi. Belirtilenlere göre hile programı üreticileri, dava sonrasında Blizzard'a tam 7 milyon dolarlık tazminat ödeyecekler.
 
    Blizzard'ın dava sonrasında elde ettiği tek şey para olmadı. Bahsi geçen yazılım şirketi, programı satın alan kişilerin listesini de Blizzard'la paylaştı ve 14.000 World of Warcraft hilecisi Azeroth'tan uzaklaştırıldı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
World of Warcraft Blizzard wow mmorpg
Nvidia, GTX 780 Ti Ekran Kartlarını Duyurdu GTA V'in PC Sürümü AMD Sürücülerinde!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hysteria_

19.10.2013 11:57:29

+1
beter olsunlar. hile yazılacak tek oyun gtadır. onu da oyunu bitirdikten sonra. mmo da hile açan adam hapisi bile hak ediyordur.

BABA

19.10.2013 11:37:40

0
Hileden ne zevk alıyorlar acaba?

by_t

19.10.2013 09:53:18

0
aynı şey starcrafttada var hatta şuan hackin fiyatı 5 dolarada düştü ^^

nanobot

19.10.2013 09:15:52

-1
quote:

Orijinalden alıntı: naklan
alıntı:

Wow hala var mı ya?

Activison ne kadar aç bir şirketsin ya!Adamlar doğru düzgün anti hile sistemi geliştirimiyor ve faturasını başkasına kesiyor.Bari o 7 milyon doları bi hayır kurumuna felan bağışlayın.Kötü insandan gelen paradan hayır gelmez diyecem de,sanki blizzactivision çok iyi niyetli bir şirket.
Ne alakası var.Evinize hırsız girse,güvenliğini sağlayamadığınız için suçu kendinizdemi arıyacaksınız.Çıkarın artık şu at gözlüklerini.

Vernon Schillinger

19.10.2013 01:21:40

+3
quote:

Wow hala var mı ya? Activison ne kadar aç bir şirketsin ya!Adamlar doğru düzgün anti hile sistemi geliştirimiyor ve faturasını başkasına kesiyor.Bari o 7 milyon doları bi hayır kurumuna felan bağışlayın.Kötü insandan gelen paradan hayır gelmez diyecem de,sanki blizzactivision çok iyi niyetli bir şirket.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız