Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blizzard, BlizzCon'da Xbox One İçin Bir Duyuru Yapabilir


    Diablo serisini saymazsak Blizzard'ı genellikle PC odaklı bir şirket olarak tanımlayabiliriz. Her sene hayranlarıyla bir araya geldiği BlizzCon etkinliği düzenleyen Blizzard, bu seneki etkinlikte Xbox One için bir duyuru yapacak gibi görünüyor.
 
    Yapılan açıklamalara göre Microsoft ile Blizzard, BlizzCon 2015'i Xbox One'da canlı olarak yayınlamak için bir anlaşma gerçekleştirdi. Bunun haricinde Microsoft'un önemli isimlerinden Major Nelson, BlizzCon için 5 tane davetiye dağıtacağını duyurdu.
 
    Tabii ki bir anda parlayan Microsoft ve Blizzard ilişkisinin sadece bir yayın anlaşmasından ibaret olduğunu söylemek güç. Böyle bir hazırlığın altından BlizzCon'da Xbox One ile ilgili bir duyuru görmek olası. Yeni Diablo 3 ek paketi mi dersiniz yoksa Heartstone'un ya da Overwatch'ın konsol sürümü mü? Sorunun cevabı için 6-7 Kasım tarihlerini beklememiz gerek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
Factorio'ya Valve'dan Steam Desteği Sistem Gereksinimleri Listelerine Ne Kadar Güvenmeliyiz?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BorgaXxX

12.10.2015 09:53:37

0
Ya Heroes of the Storm yada Overwatch gelir diye tahmin ediyorum.

Patren

11.10.2015 19:50:48

-3
Heroes of the Storm olabilir dioblo 3 düşündümde o zor olur herhalde

F355 Challenge

11.10.2015 15:17:30

0
Smite'dan sonra Heroes of the Storm da gelir belki.

BSC Misafiri

11.10.2015 00:42:06

0
Ben diabla fan sitelerinden gordugum kadari ile diablo ek paketi cikmayacak sanirim diablo ya acilis seramonisinde duyuru gelmesse sadece dev talk olarak 1 saat ayrilmis diablo icin. Buyuk hayal kiriklogi. 2 gunluk seyde sadece toplam 1 saat. Blizzard. Fake atiyor umarim erkenden anlasilmamasi icin .

Aeronautical Engineer

10.10.2015 23:37:21

0
Overwatch Xbox Ona a da mı gelecek acaba ?

BSC Misafiri

10.10.2015 22:40:15

0
Ben geçen nesil ps kullanıcısıydım sony sağ olsun psndeki bedava oyunları oynadım, last of us'ı oynadım vs... Bu nesilse elime xbox one geçti,yalan olmasın geçen sene bu günlerde pek pişmandım xboxdan. Gerçi her iki konsolda da oyun yoktu fakat xboxda daha azdı. Neyse bir sene içerisinde konsol kendini toparladı(ea access, gold oyunlar, exc içerikler vs...) şu an xbox sahibi olduğum için mutluyum. Gereksiz uzattım, belirtmek istediğim pff xbox diye bir kenara atılmamalı bu konsol, adamlar gerçekten bir şeyler yapmaya uğraşıyorlar. Rumuz: xboxa üvey evlat muamelesi yapıldığı çevreden gelen bir oyuncu.

Rozabug

10.10.2015 22:21:30

0
Özel kontrolcü çıkarıp wow u xbox one ye getirme ihtimali bile var sonucta bu Microsoft
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız