Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Panther 2'nin Yapımına Mart 2021'de Başlanması Planlanıyormuş

 
Disney'in Marvel için yarattığı sinema evreninin en önemli karakterlerinden biri olan Black Panther'in ilk filmi 2018 yılın yayınlanmıştı. İkinci filmin yapımına da 2021'in Mart ayında başlanması planlanıyormuş.
 
Ne yazık ki Black Panther'in başrolü, genç ve başarılı oyuncu Chadwick Boseman, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Filmin çekimleri Mart ayında başlayacağı için Chadwick Boseman da yavaş yavaş çalışmalara başlamış hatta. Mart ayına kadar kilo alıp kendini toplamayı planlıyormuş.
 
Chadwick Boseman'ın üzücü haberinden sonra Black Panther 2'de Marvel nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Film ertelenebilir ya da direkt olarak iptal edilebilir. Yeni bir oyuncu seçip seçmeyecekleri de en büyük soru işareti şu anda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi Chadwick Boseman black panther 2
Mark Millar'ın Nemesis Çizgi Roman Serisi Sinemaya Uyarlanıyor The Walking Dead: World Beyond Dizisinden Yeni Görseller Paylaşıldı

Lithium

4.9.2020 22:48:29

0
Bence ilk black panter filmindeki düşman olan kral geçsin yerine filmdede krallık için savaşıyorlardı zaten hatta 2.film dedektiflik havasında olsun. Black panther esrarengiz bir şekilde ölmüş olsun bu yeni black panther de onu öldüreni yenip yeni black panther olsun. Ancak böyle bağlanır bence.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız