Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Ops'un Harita Paketi için Basın Bülteni

İçeriğin ilk görüntüleri de geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

     Call of Duty: Black Ops'un ilk harita paketi olan "First Strike"ın ilk olarak Xbox 360'a çıkacağını geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile sizlere bildirmiştik. Bu harita paketinin ilk olarak Xbox 360'a çıkması ile ilgili basın bülteni ise bugün yayınlandı. Bu bültene aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
     "Rekorlar Kıran Oyunun İlk Eklentisi Hakkında Yeni Bilgiler Duyuruldu

     Call of Duty®’nin yeni online saldırısına hazır olun. Call of Duty®: Black Ops First Strike oyun eklentisi 1 Şubat’ta, dünya çapında ilk olarak Xbox LIVE® üzerinden sunulacak. Call of Duty: Black Ops First Strike, Treyarch ve Activision Publishing, Inc.’in başarılı oyununun ilk indirilebilir içerik genişlemesi olacak.
 
      Call of Duty: Black Ops hayranlarını, oyun üzerinde sürekli olarak yapılacak güncellemeler ve heyecan dolu yeni içeriklerle desteklemeye kararlı olduklarını belirten Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia, “Dört yeni Black Ops çoklu oyuncu haritası ve heyecan verici yeni Zombi haritasını içeren Call of Duty: Black Ops First Strike’ı hayranlarımıza sunmak için sabırsızlanıyoruz “ diye konuştu.

     Call of Duty: Black Ops First Strike, Berlin Wall, Discovery, Stadium ve Kowloon isimlerinde dört yeni çokluoyuncu haritası ve Ascension isminde yeni Zombi haritası içeriyor.

     Xbox LIVE, henüz Call of Duty: Black Ops çoklu oyuncu deneyimini yaşamamış Silver Xbox LIVE üyeleri için 28-30 Ocak tarihleri arasında Çoklu oyuncu Açılış etkinliği düzenleyecek.

     Treyarch tarafından yaratılan ve Activision tarafından yayınlanan Call of Duty: Black Ops dünya çapında ilk beş gün içinde 650 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek eğlence sektöründeki (sinema, kitap ve video oyun) satış rekorlarını alt üst etmişti."
 
                                                                                                           Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Call of Duty: Black Ops Treyach FPS Activision Wii PS3 Xbox 360 PC DS
Bunlar da MvC 3: Special Edition Kapak Resimleri Playstation Move Brezilya'da 468 Dolara Satılıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.12.2010 22:54:22

0
bnde ocak diye biliom subatmı ??

BSC Misafiri

21.12.2010 20:05:38

0
Ocak degil Subaty 1de cikacak, yazim hatasi olmus:) ~Stubborn~
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
198 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız