Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong - Unreal Engine 5 Oynanış Videosu

 
 
Game Science, (Journey to the West) temalı tek oyunculu aksiyon RPG oyunu Black Myth: Wukong için Unreal Engine 5'te gerçek zamanlı olarak kaydedilen ve NVIDIA DLSS teknolojisi tarafından desteklenen 12 dakikalık yeni bir oynanış videosu yayınladı.
 
Oyun, Monkey King ve onun özel yeteneklerine odaklanacak. Toplamda kullanılabilecek 72 yetenek bulunacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Black Myth: Wu Kong Game Science Batı'ya Yolculuk Journey to the West tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
WarioWare: Get It Together - Genel Bakış Fragmanı No More Heroes III Canlı Yayın Etkinliği Part 2, 26 Ağustos'ta Yapılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

21.8.2021 17:46:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Adi sani duyulamis br fima icin guzel bir oyun ancak bu sekilde gelir mi downgrade yemeden onu bilemem ancak gordugum su ki yeni bir firma olmasina ragmen boss detaylari ve cesitliligi cok iyi. Burdan GOW directoru CODY ye de diycegim birinci oyunda bossuz millete oynattin sorana da bi BOSS KAC LIRA haberiniz var mi (reise selam) gibilerinden bir boss savasinin tasarlanmasinin aylar surdugunu ve oyunun daha fazla gecikmemesi icin koymadiklarini soylemisti. BOS yapma COdy. Bak adamlar agzina kadar kaliteli boss cakmis oyuna.
GOW Ragnarog'ta hele bi az olsun adamı linçlerler..

Kasatka

21.8.2021 14:30:19

+1
Adi sani duyulamis br fima icin guzel bir oyun ancak bu sekilde gelir mi downgrade yemeden onu bilemem ancak gordugum su ki yeni bir firma olmasina ragmen boss detaylari ve cesitliligi cok iyi. Burdan GOW directoru CODY ye de diycegim birinci oyunda bossuz millete oynattin sorana da bi BOSS KAC LIRA haberiniz var mi (reise selam) gibilerinden bir boss savasinin tasarlanmasinin aylar surdugunu ve oyunun daha fazla gecikmemesi icin koymadiklarini soylemistin. Boş yapma COdy Boss yap :) Bak adamlar agzina kadar kaliteli boss cakmis oyuna.

BSC Misafiri

21.8.2021 13:56:34

0
Konsol exc. yapımcılarının en az bu seviyelerde oyunlar çıkarması lazım..

SPAWN-TheUndead

21.8.2021 12:08:13

0
Ooouuu... Bu oyun çıkana kadar engine 6 gelir. :)

SIE Santa Monica

21.8.2021 10:52:39

0
Her şeye yatırım yaparak, tüm mineralleri hafriyat yaparak ortalıkta tüm önemli bileşenleri birleştirecek efsane bir oyun olacağı inandırıcılığını sağladı diyebilirim kendim için :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Myth: WuKong
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız