Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Myth: Wukong Ne Zaman Çıkıyor? Çıkış Yılı Belli Oldu!

 
 
Game Science tarafından oyunculara sunulacak olan ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon macera rol yapma oyunu Black Myth: Wukong için Çin yılına özel yeni bir kısa film yayınlandı. Bu kısa filmde oyunun 2024 yazında PC için çıkış yapacağı belirtildi. Oyunun konsol sürümlerinden söz edilmedi.
 
Aksiyon ve dövüş odaklı bir yapım
 
 
 
İlk olarak 2020 yılında Çinli bağımsız geliştirici Game Science tarafından duyurulan aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong, oyuncuların bir hayli dikkatini çeken projelerden biri. Ağustos 2020'de yayınlanan oynanış fragmanı ile bir anda kendisinden söz ettiren yapım şu anda beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Yayınlanan oynanış fragmanı ise birkaç gün içinde 2 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.
 
Şimdiye kadar bilindiği kadarıyla oyun Ray Tracing (Işın izleme) teknolojisini kullanacak ve NVIDIA'nın DLSS teknolojisini destekleyecek. Black Myth: Wukong, Monkey King ve onun özel yeteneklerine odaklanacak ve içerisinde kullanılabilecek 72 yeteneği bizlere sunacak. Oyun şu anda geliştirme aşamasında ve tam çıkış tarihi henüz belli değil.
 
Yayınlanan kısa film
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz Black Myth: Wu Kong Game Science Batı'ya Yolculuk Journey to the West tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
One Piece Odyssey İnceleme Puanları Yu-Gi-Oh! Koleksiyon Kart Oyununa Legendary Collection: 25th Anniversary Edition Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.1.2023 12:01:52

0
O kaliteyi konsolda yakalarlar umarım..Gerçi %90 2K 30 fps olur...

sh4dy_081991

16.1.2023 19:02:34

0
Daha cok var o zaman. O zamana kadar ne oyunlar cikar bir heyacani kalmaz bunun. Zaten ilk gosterildigi zaman ki heyecani yok. Basta 2023 demislerdi simdi 2024 yazina atmislar. Pek bir beklentim yok artik.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Black Myth: WuKong
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız