Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Adam Filmine Atom Smasher Rolü ile Noah Centineo Eklendi

 
DC'nin çok da popüler olmayan karakterlerinden biri olan Black Adam'ın bildiğiniz gibi bir filmi gelecek. Diziye dair çok fazla bilgi ne yazık ki yok, ancak yavaş yavaş da bilgiler geliyor.
 
Aynı şekilde filmin oyuncu kadrosu da çok fazla açıklanmış değil. Ancak dün yapılan açıklama ile filme katılacak olan yeni bir karakter ve onu canlandıracak oyuncu belli oldu.
 
Ant-Man tarzı büyüyebilmesi ve gücü ile öne çıkan Atom Smasher karakteri Black Adam filminde yer alacak. Karakteri canlandıracak oyuncu ise The Perfect Date ve Charlie's Angels gibi filmlerde rol alan Noah Centineo.
 
Black Adam filminin 24 Aralık 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. Filmin başrolünde Dwayne Johnson bulunuyor, yönetmenliğini ise Jaume Collet-Serra yapacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber black adam oyuncular vizyon tarihi ne zaman konusu karakterler
Sıra Tabanlı Strateji RPG Fae Tactics 31 Temmuz'da PC için Çıkacak Forager Xbox One için Çıktı, Konsol Versiyonları için Yeni Güncelleme Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız