Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bizarre, "Blur, Büyük Bir Serinin Başlangıcı"


 
      Bizarre Creations'dan Nick Davies, Gamerzine'a konuştu. Röportajda Nick Davies, Blur'un şirketleri için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.
 
      Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkışını yapan ve NPD sonuçlarına göre satışlarının pek de iyi gitmediğini gördüğümüz Blur için, röportajda rakamlar sorulduğunda Davies, "Dürüst olmak gerekirse, Blur'un çıktığı zamanın şanssız bir vakit olduğunu düşünüyorum." dedi. Tabiki bu sözü ModNation Racers ve Split/Second ile aynı dönemde çıktığı için söylediğini hatırlatalım.
 
      Ardından Davies, şu sözlerle devam etti; "Ancak, oranlar şuan için yüksek ve Blur son derecede popüler bir oyun. Bence, Blur'un multiplayer modu, uzun bir süre aktifliğini koruyacak ve oyuncular istedikleri zaman oyuna geri dönebilecek, bazı oyunlar gibi ikinci el raflarına sürüklenmeyecek."
 
      Ayrıca Davies, röportaj sırasında şirketin Blur'un ikinci oyununu planladığını da söyledi. "Blur, büyük bir serinin başlangıcı olacak olan bir oyun. Evet, ortada bir plan var. Fakat ben Blur'un yapımcı takımında çalışmıyorum. Dolayısıyla onların yerine konuşamam. Ancak bir gerçek var ki, şirketimiz Blur'u bir numaralı yarış serisi haline getirmeye çalışacak. Söyleyebileceklerim bu kadar."
 
      Daha çok arcade türüne kayan oyun stiliyle eğlenceli bir hâl almayı başaran Blur, geçtiğimiz Mayıs ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkmıştı. Hatırlatma yapmak gerekirse, ikinci oyun için uzun bir süre bekleyebiliriz. Çünkü Bizarre, şuan için yeni James Bond oyununun üzerinde çalıştığını açıklamıştı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak blur Bizarre Creations yarış araba pc ps3 xbox360
Söylenti: 3DS Avrupa'da Mart Ayında Çıkacak Stuart Black, Gemiden Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.3.2011 18:11:40

0
hepiniz blur u kötülemişsiniz! blur oyun gibi oyun ben oyunların oyun gibi oyun olmasını istiyorum! biz orada oyun oynuyoruz yaşantımızı gerçekleştirmiyoruz? söyleyin antisosyaller arkadaşlarnızla bir net cafeye gidip 5-6 kişi blur oynadınızmı hiç ? o zevki bi alın sonra gelin konuşun burada!

On.E

20.7.2010 21:38:19

0
Ne Blur 2'si arkadaş PGR5'i beklemekten usandım artık ama ortada yok şimdi Bond'dan sonra Blur 2 gelecekse o ne zaman gelecek?

BSC Misafiri

20.7.2010 12:00:09

0
bence blur daha heyecanlı ve split seconda göre daha zor ayrıca split secondda yolların hepsi birbirinin aynı blur da daha fazla çeşitlilik var

mertvontrier

19.7.2010 18:41:18

0
Split Second daha güzel.

Devoin

19.7.2010 18:28:32

0
Bence de Split/Second çok daha güzel bir oyun.Felaket zevkli.Bir de saçma sapan bombalar fırtatmaktansa etrafdaki binaları yok etmek çok daha zevkli.

Iconic

19.7.2010 18:19:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon Oyunun yapımcısı kendi oyununu övecek ne bekliyordunuz li? Blur bana göre çöp oğlu çöp bir oyun ve oynarken zerre kadar zevk almadım Split/Second bundan 2-3 gömlek daha üstün bir oyun.
Hiçbiri burnout paradise kadar güzel bir oyun yapamadı ya arabayı çarptıkmı dağalması gerekiyor bunlarda bi önü büzülüyor okadar yok böyle birşey ..

Project Scorpio

19.7.2010 17:12:33

0
Oyunun yapımcısı kendi oyununu övecek ne bekliyordunuz li? Blur bana göre çöp oğlu çöp bir oyun ve oynarken zerre kadar zevk almadım Split/Second bundan 2-3 gömlek daha üstün bir oyun.

Stubborn

19.7.2010 16:45:13

0
Adamlarin demosu bile guzel, bence guzel oyun yapmislar 7-8 verilir, eksikleri yok degil ama en azindan Activision gibi olucu degiller

dwinchester

19.7.2010 16:10:27

0
split second daha güzel bence,blura pek ısınamadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blur
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız