Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylenti: 3DS Avrupa'da Mart Ayında Çıkacak


 
     Daha önce 3DS'in çıkış tarihi ile ilgili bir çok söylenti ortaya çıkmıştı. Bazı kaynaklar konsolun Amerika'da yıl sonunda piyasaya sürüleceğini söylemişti. Japon perakendeciler ise kesin bir tarih vermemekle birlikte 2010 yılı içinde 3DS'e kavuşabileceğimizi belirtmişlerdi.
 
     Şimdi bir söylenti daha ortaya çıktı. Bu sabah bazı İngiliz yayıncılarla konuşan VG247 ekibi 3DS'in gelecek Mart'ta İngiltere'de çıkacağı bilgisini almış. Nintendo da şu sıralar yayıncılarla 3DS'le ilgili toplantılar yapıyormuş.
 
       Söylenti ve spekülasyonlarla ilgili açıklama yapmayacağını söyleyen Nintendo ise daha önce 3DS'in en geç Mart 2011'de bütün bölgelerde piyasaya çıkacağını açıklamıştı.
 
      Nintendo Amerika başkanı Reggie Fils-Aime de daha önceki bir televizyon şovunda 3DS'in 2011'de piyasaya çıkacağını söylemişti. Şu an her kafadan bir ses çıksa da yaz ayları bitmeden konsolun bütün bölgelerdeki kesin çıkış tarihlerinin açıklanmasını bekliyoruz.
 
       Arkasında dev firmaların desteği bulunan 3DS'e bu destek aynı şekilde devam ederse Nintendo taşınabilir cihazlar piyasasındaki rakibi Sony'i çok zor durumda bırakabileceği gibi firma bu cihazı DS'den bile daha fazla satabilir.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo 3DS Nintendo 3DS Çıkış Tarihi Avrupa
Xbox 360 S İngiltere'de PS3 Slim'i Solladı Bizarre, "Blur, Büyük Bir Serinin Başlangıcı"

dwinchester

19.7.2010 16:08:44

0
oha!daha temmuzdayız.8 ay var daha.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız