Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bioware: Frostbite Engine Konusunda Pişman Değiliz


     Dragon Age: Inquisition ve yeni Mass Effect oyununda DICE'ın Frostbite Engine adlı oyun motorunu kullanan Bioware Bioware Edmonton ve Montreal'in genel müdürü Aaryn Flynn'in açıklamalarına göre bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşamıyormuş.
 
     Flynn; Unreal Engine 4 konusunda herhangi bir bilgisinin olmadığını ve şu an Epic Games'in neler yaptığını da bilmediğini söylemesinin yanında Unreal Engine 3'ten Frostbite Engine'e geçmelerinin de herhangi bir pişmanlık yaratmadığını açıkladı.

     Dragon Age: Inquisition'a bakarak Frostbite Engine'in aksiyon-rpg oyunlarında da güzel bir dünya yaratmayı başardığını söyleyebiliriz. Unreal Engine 4 ortalıkta görünmüyorken sanırım bu tür oyun motorlarına daha da alışacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pixelenemy dragon age 3 dragon age III bioware ea electronic arts pc ps3 xbox 360 rpg
inFamous: Second Son'dan Harika Görseller Fighter Within'de 10 Dövüş Arenası Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

12.11.2013 18:11:02

0
RPG oyunlarında arkadaşın dediği gibi grafik o kadar önemli değildir fakat Frostbite Engine ile genel bir takım sorunlar var.DICE ekibi bu motoru PC'leri ana platfrom olarak geliştirdi , temeli PC platformlu demek istediğim bu konsollarda sorunlar , yada performans düşüklerine neden olabilir ayrıca Frostbite Engine'ın çok başarılı olmasına rağmen EA'ın her oyununda bunu kullanması beni biraz rahatsız ediyor EA'ın her oyunu aşağı yukarı birbirine benzemeye başladı örneğin; NFS Rivals videolarını izlerken BF4'e yapılan bir mod gibi gözüktü gözüme.

iamburak

12.11.2013 14:36:49

0
Trailerda bayağı kaliteli iş çıkarmış Frostbite. Unreal Engine'e benzer görüntüde ama gayette başarılı bakalım oyunda nasıl olacak

wisla

12.11.2013 14:00:42

0
rpg oyunlarında görsellik daha ön planda bunun için grafiğe önem vermelisiniz. Dragon Age'in ilk oyunu güzeldi fakat 2. oyununu hiç beğenmedim inşallah bu durumu düzeltirler.

WE neED

12.11.2013 13:58:47

0
Dragon Age: Inquisition /watch?v=SpEsgxlZqro Frostbite özellikle ışık konusunda baya etkileyici ..

einhander

12.11.2013 11:38:46

0
frostbite iyi bir motor sıkılmıstım UE3 den pıyasadakı oyunların bır haylısı bu motorla yapıldı goze bır sure sonra çekıci gelmıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Age: Inquisition ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız