Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bilim kurgu temalı çevrimiçi hayatta kalma oyunu geliyor: DUBIUM

 
 
Geliştirici MUMO Studio, beş oyunculu hayatta kalma sosyal çıkarım oyunu Dubium'un 14 Haziran'da Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak 14,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yaapcağını duyurdu. Oyunun Erken Erişim sürümü, yeni oynanabilir bir karakteri, karakter kozmetiklerini, Battle Pass sistemini, lobi sohbet sistemini ve daha fazlasını içerecek.
 
Bu süreçte oyuncu geri bildirimleri önemsenecek 
 
 
 
14 Haziran'da karşımıza çıkacak olan Dubium, çevrimiçi olarak oynayabileceğimiz bir yapıyı bizlere aktaracak. Oyunda yakın gelecekte geçen bir bilim kurgu ortamı bizlere sunulacak ve oyun içerisinde hayatta kalma unsurlarıyla sosyal çıkarım unsurları yer alacak. Burada yer alana oyuncular çok geç olmadan görevleri tamamlamak üzere beraber çalışacak. Temel amacımız bulunduğumuz yerden kaçmak olacak. Ancak ekipte yer alan birisi buradan kaçmamıza izin vermeyecek çeşitli tuzaklara bizleri sürükleyecek. Bu yüzden hem bu kişiyi bulmak hem de buradan çıkmak için oyunun temel amacı olacak.
 
Ekip içerisinde bir hainin yer alacağı oyun erken erişim sürümü olarak karşımıza gelecek. Geliştirici ekip bu süreçte oyuncu geri bildirimlerini önemseyecek ve bu kapsamda çeşitli güncellemelerin oyunda dahil edilmesini sağlayacak.
 
DUBIUM erken erişim çıkış tarihi 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc DUBIUM
Final Fantasy 16 için yeni oynanış videoları yayınlandı Eski Halo ve Call of Duty geliştiricilerinden yeni bir FPS oyunu geliyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DUBIUM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız