Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bethesda Wolfenstein 3'ün Geliştirildiğini Doğruladı

 
Bethesda Softworks, Wolfenstein 3'ün geliştirilme aşamasında olduğunu resmi olarak doğruladı.
 
Metro Game Central'a konuşan Bethesda Softworks'ün halkla ilişkiler ve pazarlama kısmından sorumlu Pete Hines Wolfenstein 3'ü onaylamasını isteyen editöre şu şekilde bir cevap verdi: "Evet tabi. Kesinlikle Wolfenstein III'ü yapıyoruz. MachineGames E3'te Youngblood'ı yapmak için daha büyük olan hikayeye ara veriyoruz demişti. Ancak hepimiz serinin nasıl sonlanacağını görmeliyiz."
 
Ayrıca Pete Hines Wolfenstein II: The New Colossus'un çok kötü sattığı yönündeki söylentilerin abartı olduğunu ve günün sonunda oyunun kendileri için iyi bir satış performansı sergilediğini belirtti.
 
Pete Hines tarafından da belirtildiği üzere, Wolfenstein 3'ten önce E3 2018'de duyurulan Wolfenstein: Youngblood gelecek sene içinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Wolfenstein: Youngblood tamamen yeni bir co-op oyunu. Oyun 1980 yılında, BJ Blazkowicz'in ikinci Amerikan Devrimi'ni ateşlediği Wolfenstein II: The New Colossus'tan 19 yıl sonrasında geçiyor ve Wolfenstein: Youngblood Nazilerle mücadele eden bir sonraki Blazkowicz kuşağını tanıtıyor. Oyuncular Blazkowicz'in ikiz kızları Jess ve Soph'dan birinin kontrolünü alarak Nazi işgali altındaki Paris'te kayıp babasını arıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Wolfenstein II: The New Colossus Bethesda MachineGames
Fortnite’a Hacivat Kıyafeti Geldi Let It Die PC için 26 Eylül'de Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

14.9.2018 22:11:12

0
İlk oyun iyiydi ama ikinci oyunda popüler kültüre sevecenlik yapacağız diye çok saçma geyikler döndürmüşlerdi. Oyunu oynarken başladık bari bitsin modunda oynadım. Ha oyunun dinamiklerine lafım yok, fps dediğin bu oyun gibi olur zaten. Ama sırf şu liberal-popülist propagandayı gözümüze çok fazla sokmak istedikleri için insanda belirli bir yerden sonra kusma isteği uyandıran bir oyun haline gelmişti. Oyun teması gereği anti-nazi propagandası yapacak, yapmalı da zaten ama her şeyin bir ayarı var. Umarım üçüncü oyunda bu ayarı iyi tutup saçmalamazlar.

2K

14.9.2018 20:53:12

0
Eski Doom ve Wolfenstein zamanlarından kalma Doom ile Wolfenstein'in aynı evrende geçtiği hatta Doomguy'ın aslında BJ'in torunu ya da torununun çocuğu olduğu söylentileri vardı. Hiç bir zaman resmi olarak onaylamadılar ve easter egg'de olabilir fakat eski Wolfenstein oyunlarında bir yaratık bizim soyumuzu lanetliyordu ölürken ve Doom'ların birinde aynı yaratık gelip 'işte geldim' şeklinde laflar ediyordu. The New Colossus'un aşırı şekilde Mars'a odaklanmış olması acaba bunu artık net bir şekilde bağlayacaklar mı diye düşündürttü. The New Colossus'a gelirsek bende The New Order'ın yaptığı etkiyi yaratmadı. Gayet güzel bir oyun iyi ki çıktığı gibi almışım fakat mekan tasarımı olarak aşırı kötüydü. Görevlerin nerede geçtiği yazmasa farkı anlamazsınız. Birkaç bölüm dışında New York'da mı geçiyor Mars'da mı geçiyor gerçekten hiç farkı yoktu. Sanırım kullanılan renk paleti yüzünden her bölüm aynı hissi yaratıyordu. Senaryoya ve karakterlere yaklaşımları Tarantino gibi olmasını beğenmiştim ama aksiyonu çok kestiği yerlerde yok değildi. Bir de Amerika'da popüler olan Social Justice Warrior işine kendilerini kaptırdığı belli oluyordu. Aslında mantıklı bir şekilde bağlasalar bile bildiğin sonu ders verme, nutuk çekme gibiydi. Yine de Youngblood ve 3'üncü oyunu kesin alırım diye düşünüyorum ilk Darkness oyunu ve Riddick oyunlarından biri MachineGames ekibi başarılı bir ekip olarak görüyorum. Umarım bu şekilde devam ederler.

porsux

14.9.2018 20:41:22

0
New Order ve sonrası çıkan oyunlar arasında net bir şekilde en beğendiğim oyun The Old Blood oldu. Bence şu wolf 3 ü atlattıktan sonra, seriye başka bir bakış açısından yaklaşmak gerekiyor. Mesela bir nazi olabiliriz. Ya da nazilerin hükümdarlığı sona erdikten yıllar sonra tekrardan nazi düşüncesinin yavaş yavaş fırlamaya başladığı bir dönemde olabilir. Serinin önü açık bence istediğin gibi evir çevir. Ama gene new order daki formülden devam ederlerse sıkar.. Birde şu vuruş hissini değiştirmeleri lazım. Beni hiç tatmin etmiyor.

:::LOSTPLANET:::

14.9.2018 19:31:05

0
Seriyi ayakta tutmasına ihtiyaçları kalmadı çünkü yazıda seriyi sonlandırmaktan bahsediyor.

m.A.A.d city

14.9.2018 19:22:56

0
İkinci oyun kötü değildi ama çok daha iyi olması gereken bir oyundu.Serinin ayakta kalması için çıtayı daha da yükseltmeleri lazım.Birde şu saçma sapan dlc politikalarından kurtulmaları lazım.Oynayış süresi zaten al alan kişi sayısıda az adamlar hala hikayeyi bölüp milleti oyundan iyice soğutmaya çalışıyorlar.Satmasın diye çabalıyorlar resmen.

Stanley-Ipkiss

14.9.2018 19:21:15

0
ikinci oyun çok sıkıcıydı, dlc si bile asıl oyundan güzeldi.

m.A.A.d city

14.9.2018 19:18:20

0
İkinci oyun kötü değildi ama çok daha iyi olması gereken bir oyundu.Serinin ayakta kalması için çıtayı daha da yükseltmeleri lazım.

Drima

14.9.2018 18:57:26

0
Daha çok erken ya. Seriye bağlamayın bir önceki oyun tuttu diye şu canım serileri..

Guest-AEF248198

14.9.2018 18:26:03

+1
New Order gibi oturaklı yapacaklarsa tamam ama New Colossus gibi yapacaklarsa kalsın seriyi hiç etmesinler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wolfenstein II: The New Colossus
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız