Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beklenen Oyun Atomic Heart Tartışmalı Denuvo Teknolojisini Kullanacak

 
Mundfish tarafından oyun severlere sunulacak olan birinci şahıs aksiyon rol yapma oyunu Atomic Heart'ın Denuvo teknolojisini kullanacağını açıklandı. Denuvo teknolojisini kullanacağı durumu oyunun Steam mağaza sayfasında belirtilmemiş durumda.
 
Oyunun performansını etkileyip etkilemeyeceği bilinmiyor
 
 
Mundfish ekibi oyuna dahil ettiği koruma teknolojisi Denuvo'nun oyun performansını etkileyip etkilemeyeceği konusunda net bir bilgi veremiyor. Eğer performans konusunda sıkıntılar yaşanırsa DLSS 3 teknolojisinin bu kayıpları telafi edeceği belirtiyor. Mundfish'in başkanı Robert Bagratuni'de bu durumu doğruluyor.
 
 
 
Eleştirilerin odağında bulunan Denuvo, bir tür dijital haklar yönetimi (diğer adıyla DRM) yazılımı olarak piyasada yer alıyor. Oyunun korsan sürüme (crack) düşmemesi için kullanılan bu yazılım esasında düzenli olarak çevrimiçi doğrulama yolunu kullanıyor. Denuvo, bu sistem ile karşımıza çıkarken diğer yandan çok sayıda rapor, birçok oyunun performansını etkilediğini bildiriyor.
 
Atomic Heart, 21 Şubat 2023 tarihinde geliyor. Atomic Heart, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetine de dahil edecek. Böylece Xbox Game Pass aboneleri de oyunu deneyimleyebilecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Atomic Heart Nişancı Mundfish Sovyet
Forspoken İnceleme Puanları: Beklentiyi Karşıladı mı? İkonik Oyun GoldenEye 007, Xbox Konsollarına ve Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.1.2023 08:57:58

0
gamepassdan oynayacağım sırf şu robot ablalar için geçen eleştirilen videosunu izledim biraz hayal kırıklığı oldu ama yinede robot ablalar için değer

7ender

26.1.2023 01:36:08

+1
Game Pass ile devam ilk gün...

Rexroth

25.1.2023 21:16:18

0
Valla performansı bilmem ama, Denuvo korsan oyunculuğu çok hızlı bitirdi. Kısa sürede bu kadar çabuk yapacaklarını hiç sanmazdım doğrusu. Şimdi durum ortadayken oyunun performansı pahasına Denuvoyu kullanır tabii adamlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Atomic Heart
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız