Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Batman: Arkham Knight'a, Oyunun Direktörü "Sefton Hill" Karakteri


     Oyunlara yapılan enteresan modlara alışığız, ama bu kadar uğraşıp da neden bir oyunun direktörünü oyuna eklersin? Tchi6 adlı mod yapımcısı Sefton Hill'in dikkatini çekmek istemiş olmalı ki,(bunu da başarmış, Sefton Hill videonun tweetini favorilerine eklemiş) veya da, aşırı buglı bir pc portu olan oyunu düzeltmek için kolları sıvayan Rocksteady Studios'a, bir teşekkür için oyuna oynanabilir karakter olarak Sefton Hill'i eklemiş. Sefton Hill, Rocksteady Studios'da, Batman Arkham Knight'ın direktörü olarak görev alıyor.
 
     Yukarıdaki Orjinal Sefton Hill'e bakarsak, Tchi6'nın gayet başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. Bu mod maalesef sadece PC için hazırlanmış
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Sefton Hill Rocksteady Batman Batman Arkham Arkham Knight PC PS4 Xbox One Warner Bros
Video Games Live, Blizzard Oyun Müzikleri İle Gamescom'daydı MSI'ın Gamescom'da Tanıttığı Anakartlardan İlk Hız Rekoru Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

12.8.2015 03:19:46

0
Haberi okurken ''aşırı buglı bir pc portu olan oyunu düzeltmek için kolları sıvayan Rocksteady Studios'a, bir teşekkür için'' kısmını anlamakta zorlandım. Tabi düzeltecekler adamların işi bu millet para verip almış ve sorunlu bir şekilde oynuyor yada şansız olanlar hiç oynayamıyor oyunun PC portunu başka bir firma yaptı demekte Rocksteady'i haklı çıkarmaz yaptıkları oyunun portunu kontrol etme görevleri de onların bizim değil o yüzden Rocksteady'in suçu yok gibi bir durum yok ortada.

Tiny Titan

10.8.2015 23:33:57

0
Fall 2015 yazıyor arkadaşlar

BSC Misafiri

10.8.2015 19:05:14

+1
ne zaman gelecek bu yeni patch ? ağustos dediler hala bir ses yok?

Loreathan

10.8.2015 17:03:04

0
Oyunun portunu yapanlar Rocksteady değildi, Rocksteady sadece o berbat portu düzeltmek için uğraşıyor:)

BSC Misafiri

10.8.2015 15:57:32

0
Buglı PC portu oyunu düzeltmeleri için teşekkür olarak mı? Bir de teşekkür mü edecektik? Bu onların işi değil mi zaten? Hala ortada yama yok Ağustos dediler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Knight
+ TAKİBE
AL
93 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız