Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bastion Yapımcısından DLC'ye ve F2P'lere Açıklama

Bastion'ın hikaye anlatımını kim unutabilir ki?
 
     Geçtiğimiz yılın başarılı bağımsız oyunlarından biri olan Bastion oldukça sürükleyici ve etkileyici bir hikaye / atmosfer sunuyordu. Oyunun kreatif direktörü, DLC'lerin ve oyun için eşya satışlarının atmosferi baltaladığını söylüyor.
 
     Oyun içerisinde gerçek paralar karşılığında eşya satan dükkanların bulunması oyuncuların atmosfere odaklanmalarını ve oyundan etkilenmelerini zora sokuyormuş. Yapımcı şimdiye kadar atmosferiyle etkileyen böyle bir oyun görmediğini iddia etti.
 
     Ayrıca Zynga'nın oyunlarına da değinildi. Yapımcının Mafia Wars 2 oyununda kesinlikle atmosferin bulunmayacağını çünkü oyuncuları işlediği konudan tamamen farklı bir şey oynatmaya zorladığı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
bastion bastion video game bastion oyun xbla xbox live arcade pc windows warner bros interactive supergiant games bastion soundtrack bastion müzikleri
Avalanche'ın Yeni Oyunu Ne Olacak? Sıradaki Xbox'da Disk Sürücü Olmayacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

söny

10.3.2012 02:51:53

0
Denemek istediğim oyunlardan biri 1e1 i izleyip deniyicem hatta eglenceliye benzıyor parayla esya satıs ne kadar ilgimi baltalasada

escapethelife

9.3.2012 16:30:28

0
Bastion gerçekten güzel bir yapımdı zevkle bitirdim. Umarım bu tarzda başka oyunlarda çıkar. Ayrıca parayla eşya satışı kesinlikle atmosferi baltalıyor. Ortada oyun diye birşey kalmıyor çünkü alınacak eşyalar hiç bitmiyor devamlı al al. Kısacası bir müddet sonra parası olan konuşuyor ortada oynayacak oyun kalmıyor. Bunlar yerine bastion gibi oyunlar çıksa çok daha kaliteli ve eğlenceli oyunlar oynarız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bastion ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız