Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco Mali Yılın İlk Çeyreğine İlişkin Detayları Paylaştı

 
Bandai Namco, 1 Nisan - 30 Haziran arasındaki dönem için yani yılın ilk çeyreğine dair mali raporlarını açıkladı.
 
Aşağıdan görebileceğiniz gibi firmanın satış rakamları gözle görülür bir şekilde arttı. Genel olarak Bandai Namco bu çeyrekte oldukça olumlu bir şekilde yükselişe geçti.
 
 
Oyunların hem geliştirildiği hem de dağıtımının yapıldığı Network Entertainment Business hakkında konuşan Bandai Namco, Dragon Ball, One Piece ve Idolmaster gibi devasa evrenleri içerisinde barındıran oyunların satış rakamlarının oldukça başarılı olduğunu açıkladı. Konsol oyunları içinse Jump Force, Ace Combat 7: Skies Unknown, ve Dragon Ball FighterZ'nin oldukça başarılı bir performans gösterdiğini belirtti.
 
Bununla birlikte Network Entertainment Business'ın satış rakamları bir önceki yılın aynı dönemine göre %1,8 artarken, karı %41,4 arttı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinifite Bandai Namco Mali Rapor
Dogfighter: World War 2 Bu Sonbaharda Batıya Geliyor Yepyeni Gears 5 Videoları Oyuna Dair Birçok Detayı Bizlerle Paylaşıyor

Cemlat

8.8.2019 12:30:08

0
Eskiden sadece Japon oyuncuların ilgilendiği düşünülen oyunlar son zamanlarda batıda inanılmaz popülerlik kazandı.... Batıda birden büyüyen bu pazarı en iyi Bandai değerlendiriyor, ve karşılığını da alıyor görüldüğü üzere. Keşke diğer şirketlerde şu kafalarını çalıştırsa az da Bandai den örnek alsalar. Bandai dünya genelinde bi çok dilde ve mümkün olan tüm platformlarda aynı anda salıyorlar oyunlarını. Diğer şirketlerde hala ilk JP salıyolar batıya gelecek mi aylarca bir haber bile yok. Hadi geldi diyelim aradan 2 sene geçmiş tüm hikaye, videolar ortalarda zaten, adeta mundar olmuş oyunu sürüyorlar, sonrada satmadı diyorlar....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız