Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yepyeni Gears 5 Videoları Oyuna Dair Birçok Detayı Bizlerle Paylaşıyor

 
Microsoft ve The Coalition Gears 5 için bir dizi fragman paylaştı. Bu fragmanlardan ilkinde kaçış modunu görüyoruz. İkinci videoda ise kendi haritamızı oluşturmamıza olanak tanıyan modu görebiliyoruz. İlgili iki fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 
 
 
Son videoda ise kısa bir süre önce duyurulan ve sınırlı sayıda satılacak olan Xbox One X'in Gears 5 konsolunu görüyoruz.
 
 
Gears 5, 10 Eylül'de hem Xbox One hem de PC için geliyor. Xbox Game Pass Ultimate abonesi olan kişilerse oyunu dört gün daha erken oynayabilecek. 
 

Dünya parçalanmanın eşiğinde. İnsanlığın teknolojiye olan güveni, kendi yıkımlarını da beraberinde getirdi ve düşmanlar hayatta kalanları yok etmek için toplanıyor. Kait olarak en büyük ve en güzel Gears dünyasında seyahat ederek Locust'un kökenlerini ortaya çıkarın ve geriye kalanları korumak için ekibinizle birlikte savaşın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twinifite Gears 5 Xbox One PC trailers kutu açılışı
Bandai Namco Mali Yılın İlk Çeyreğine İlişkin Detayları Paylaştı Game of Thrones Yapımcıları Netflix İle Anlaşma İmzaladı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Queen Hentai

8.8.2019 15:53:29

0
6 Eylül'de sabah saatleri oyun açılacak. Kaldı 28 gün. Multi'sini acayip merak ediyorum. Ayrıca iyiki micro ödemelerinde kaldırıldığı haberi paylaşıldı yapımcı tarafından. Oyun içi başarımlarımıza göre içerik alabileceğiz. Puan vesaire...

TheNewAtilla

8.8.2019 15:20:20

0
Süper valla gamepassi uzattırır bu oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız