Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Geliştiriciden Büyük Başarı: Dead Cells Satışları 10 Milyona Ulaştı

 
 
Motion Twin ve Evil Empire ekipleri tarafından oyunculara sunulan Dead Cells, 10 Mayıs 2017'deki ilk Erken Erişim sürümünün yayınlanmasından bu yana geçen altı yıl içinde 10 milyondan fazla adet sattı. Bu satış rakamıyla beraber oyuna 2025 yılına kadar daha fazla güncellemenin geleceği duyuruldu.
 
Roguelike metroidvania oyunu Dead Cells şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden), iOS (App Store üzerinden) ve Android (Google Play üzerinden) için mevcut. Oyunun PlayStation 5 sürümü ise 11 Ağustos'ta çıkış yapacak.
 
Oyuna bugüne kadar 30'dan fazla güncelleme geldi 
 
 
 
2018 yılında PC ve konsollarda 1.0 sürümünün piyasaya sürülmesiyle beraber Dead Cells'e şu ana kadar 34 büyük ücretsiz güncelleme geldi. Bu güncellemelerin ardından mobil cihazlara çıkış yaptı ve bu durum oyunun satış sayısını arttırdı. Bağımsız bir şirket tarafından oyunculara sunulan Dead Cells böylece büyük bir başarıya imza atıyor.
 
Öte yandan Dead Cells çıkış yapmasıyla beraber çeşitli ödüllerin sahibi de oldu. 2018 yılında Altın Joystick Ödülleri'nde "En İyi Bağımsız Oyun", yine aynı yıl The Game Awards'da "En İyi Aksiyon Oyunu" ve New York Oyun Ödülleri'nde "En İyi Bağımsız Oyun" da dahil olmak üzere çok sayıda ödül elde etti.
 
Dead Cells bu başarılarla beraber oyuncu sayısını arttırmaya ve çok satmaya devam ediyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dead Cells 10 milyon satış
GTA Online için Dev Güncelleme Geliyor: Beklenenden Erken Co-op Hayatta Kalma Oyunu Enshrouded için Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Cells ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız