Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Co-op Hayatta Kalma Oyunu Enshrouded için Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Keen Games tarafından geliştirilen ve yakın zamanda duyurulan co-op hayatta kalma aksiyon rol yapma oyunu Enshrouded için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman oyunun savaş mekaniklerini gösteriyor ve bazı oyun içi atmosferi de bizlere aktarıyor.
 
Oyun birçok türü harmanlıyor
 
 
 
İlk bakışta aksiyon rol yapma oyunu gibi gözüken Enshrouded temelinde co-op hayatta kalma unsurlarını da içeriyor. Birçok oyunun türünü bünyesinde barındıran oyunda kayıp harabelere adım atabiliyor, çevreyi keşfedebiliyor ve çeşitli kaynaklar toplayabiliyoruz. Tehlikelerle dolu bir dünyaya atıldığımız oyunda kontrol ettiğimiz karakter ile beraber saldırıları savuşturabiliyor ve karşı atağa geçebiliyoruz.
 
Erken erişim olarak yayınlanacak yapımda çok çeşitli silahlar yer alıyor ve bu silahlarla beraber kendi aksiyon şemanızı belirleyebiliyorsunuz. Oyunda hafif yakın dövüş silahlardan ağır silahlara ve menzilli silahlardan büyülere kadar çeşitli silah türleri bulunuyor. İsterseniz kılıç, isterseniz yay - ok, isterseniz de asa kullanabiliyor ve kendi saldırı stilinizi oluşturabiliyorsunuz.
 
Stratejik düşünmenin ve hamle yapmanın önemli olduğu Enshrouden'ın bu yıl içerisinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlanması planlanıyor.
 
Enshrouden oynanış fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Enshrouded
Bağımsız Geliştiriciden Büyük Başarı: Dead Cells Satışları 10 Milyona Ulaştı The Elder Scrolls Online Necrom Bölümü Şimdi PC İçin Çıktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız