Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Atlas Fallen için Yeni Fragman Oyunun Dövüş Sistemini Gösteriyor

 
 
Yayıncılığını Focus Entertainment geliştiriciliğini Deck13 Interactive'in üstlendiği fantastik bir dünyada geçen aksiyon rol yapma oyunu Atlas Fallen için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman oyunun dövüş sistemine ve kullanabileceğimiz silahlara odaklanıyor. 5 dakikalık bu video içerisinde oyuna dair çeşitli mekanikleri öğrenebiliyoruz.
 
Atlas Fallen tatmin edici bir deneyim sunmak istiyor
 
 
 
Harap olmuş ve kumlarla kaplı bir dünyada gezip tozabileceğimiz yapımda gizemli ve ilahi bir gücü ele geçiriyoruz. Buraları harap eden ve her şeye gücü yeten bir tanrıyı yenmek için kendi yeteneklerimizi kullanmaya çalışıyoruz. Oyunda kum mekanikleriyle beraber üç güçlü silahın kontrolünü elimize, hız ve çeviklikle de havada hareket edebiliyoruz. Bunun yanı sıra iki silahı aynı anda kullanabiliyor ve çeşitli kombolar yapabiliyoruz.
 
Atlas dünyasında bulabileceğiniz farklı taşlar yer alıyor ve bu taşlar oyunculara çok çeşitli ekstra katkılar ve yetenekler sağlıyor. İster agresif oynamayı tercih edin, isterseniz de kalkan ve şifa mekaniklerini kullanarak daha geri planda olmayı tercih edin fark etmez, bu taşlar kendi dövüş yaklaşımınızı oluşturmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca bu taşları birleştirebiliyorsunuz.
 
Oyunculara tatmin edici bir deneyim sunmaya hedefleyen Atlas Fallen, 10 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Dövüş sistemi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Atlas Fallen rol yapma aksiyon macera
Mortal Kombat 1 için Yeni Karakterler Geliyor: Homelander, Peacemaker ve Daha Fazlası Sony'nin El Konsolu Project Q İçeriği Sızdırıldı: Tüm Tasarım Ortaya Çıktı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız