Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 1 için Yeni Karakterler Geliyor: Homelander, Peacemaker ve Daha Fazlası

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici NetherRealm Studios, dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 için Umgadi adlı yeni bir fragman yayınladı. Bu fragmanda Li Mei, Tanya ve Baraka'nın oynanabilir karakterler olduğu ve Goro ve Darrius'un ise Kameo Fighters olduğunu onaylandı. Ekipler ayrıca Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander ve Takeda karakterlerinin "Kombat Pack" içerisinde yer alacağını duyurdu.
 
Ek paketlerle yeni karakterler oyuna dahil oluyor
 
 
 
Kombat Pack, Mortal Kombat 1 Premium Edition ve Kollector's Edition'ın bir parçası olarak şu anda ön siparişe açıldı. Yeni karakterlerle döneme damga vurmaya hazırlanan dövüş aksiyon oyunu Mortal Kombat 1 üst düzey bir deneyim sunmak istiyor. Mortal Kombat 1'de yeni bir dövüş sistemi, oyun modları ve ölüm şekilleri yer alıyor. 
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Mortal Kombat 1, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Yeni fragman
 
 
 
Paket fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu dövüş aksiyon macera
GTA 6 Eğlence Sektörüne Damga Vurmaya Geliyor: Maliyeti 2 Milyar Dolar! Atlas Fallen için Yeni Fragman Oyunun Dövüş Sistemini Gösteriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 1
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız