Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute, 25 Nisan 2024'te Konsollar ve PC için Çıkıyor

 
 
City Connection, Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute'un 25 Nisan 2024'te Japonya'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ek olarak PlayStation 5 sürümü yeni duyuruldu.
 
Japonya'da PlayStation 5 ve Switch versiyonları fiziksel standart ve "12. Özel Mecha Birim Paketi" sınırlı sürümleriyle sırasıyla satışa sunulacak. İkincisi, oyunun bir kopyasını, özel kutuyu, resmi hayran kitabı “ Assault Suit Leynos 2 Unveiled Report”u, B7 boyutunda poster tasarımlı etiketi, ters çevrilebilir ceketi ve orijinal film müziği CD'sini içermekte.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Ağır silahlı robotların kontrolünü elinize alın ve savaş alanında savaşın.1997 yılında piyasaya sürülen, robotları dövüşecek şekilde özelleştirdiğiniz bu aksiyon oyunu geri döndü ve Saturn Tribute serisinin bir parçası olacak. Antropomorfik bir robot olan Assault Suit'e binin, silahlarını ve ekipmanlarını kişiselleştirin ve çeşitli savaş alanlarında savaşın. Bir görevi tamamlamak için ipuçlarına bakın. Daha uzun süre savaşmak için robotlarınızın dayanıklılığını da artırabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute PC City Connection PlayStation 5 PlayStation 4 Xbox One Switch
Bağımsız Oyunların Yayıncısı Kapanışa Gidiyor TinyBuild'in Yan Kuruluşu Versus Evil Kapanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız