Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bağımsız Oyunların Yayıncısı Kapanışa Gidiyor

 
 
TinyBuild, yayıncı stüdyosu Versus Evil'in kapanacağını duyurdu. Baltimore merkezli stüdyo Eylül 2013'te kuruldu ve o zamandan beri bağımsız oyunlardan bir dizi proje yayınladı.
 
Birçok bağımsız oyun yayınlayan bir stüdyo 
 
 
 
Şirket attığı bir tweet'te şu ifadeleri kullandı: "Bugün üzücü bir gün. 10 harika yılın ardından Versus Evil kapılarını kapatıyor. Size en iyi bağımsız oyunları getirmeyi ve sizlerle muhteşem topluluğumuzla pek çok mutlu anıyı paylaşmak inanılmazdı. Her şey için TEŞEKKÜRLER!"
 
Versus Evil'ın halen Monolith de dahil olmak üzere çok sayıda yeni oyunu bulunuyor: Requiem of the Ancients ve Lil' Guardsman gibi oyunlar piyasadaki yerini koruyor. Bunların ana şirket tinyBuild tarafından alınıp alınmayacağı ya da yeni bir yayıncı ortak bulmaları gerekip gerekmeyeceği şu an için belli değil. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Versus Evil
RPG Tokyo Revengers: Last Mission Şubat 2024'te Japonya'da Yayınlanıyor Assault Suit Leynos 2 Saturn Tribute, 25 Nisan 2024'te Konsollar ve PC için Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız