Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed IV'ün Özel Sürümleri Göründü


     Assassin's Creed III'ün en başarılı yönlerinden bir tanesi olan deniz savaşlarına yoğunlaşan Assassin's Creed IV'ün özel sürümleri, ilk videonun yayınlanmasıyla ortaya çıktı. Oyun için çıkacak 4 farklı sürümün görsellerini ve içeriklerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

 
     Oyunun en sade sürümü, 'Special Edition'da senaryo ve multiplayer modları için ek bir görev, silahlar ve kıyafetler bulunuyor.
 

 
     Skull Edition'ı ön plana çıkaran bir kaç şey bulunmakta. Bunları, sanat kitabı, soundtrack diski ve metal oyun kutusu olarak sıralayabiliriz. Bunların dışında 2 kartpostal ve ek içerikler bulunuyor.
 
 
     Buccaneer Edition'da ise karakterimizin figürü ve özel kutu dikkatleri üzerine çekiyor. Bunlar dışında içeriği Skull Edition'la aynı.
 
 
     Son özel sürümün adı ise 'Black Chest Edition'. Tahmin edebileceğiniz gibi en dolu ve en pahalı sürüm bu olacak. Bu sürüm, içerisinde bulunan 55 santimlik figür, korsan bayrağı, 2 adet kanvas tablo, özel kutu ve diğer içeriklerle oldukça cezbedici.

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Assassin's Creed PC PS3 Xbox 360 PS4 Action collector's edition koleksiyoncu sürümü özel sürümler Black Chest Edition skull edition special edition buccaneer edition
Assassin's Creed 4'den İlk Oynanış Videosu! American McGee'dan PS4 Yorumu: "Meh"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.9.2013 14:42:48

0
ne zaman satışa çıkacak acaba bunlar ?

masterbatu

25.3.2013 21:57:56

0
Sakin almayin ben ac3 freedom edition almistim saolsun ubisoft ve aral yuzunu gozuene bulastirmis. Oyun ici hediyeler ve icerikler tr psnde calismiyordu. Sirf bu yuzden bu oyun icin ingiliz psn actim. Her ne kadar icim farcry 3 ve watch dogs icin gitsede bu aldigim son ubi urunu olacak. Problemle ilgili acilmis ubiforum asagida. Turkiyeyi umursamayan rezalet bir firma http://forums.ubi.com/showthread.php/721426-AC3-Uplay-Passport-not-valid-Turkish-PSN-accounts/page13?s=ad70cbdbacf5dd8156a031676f55e2a2

DokuzKuyrukluTilki

25.3.2013 21:19:30

0
en az 200$ dan başlayacak. Bizde bakıcaz her zaman ki gibi.

Sherlock69

25.3.2013 21:00:55

-2
Offf güzel hayat zenginlere güzel biz fakırık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin's Creed IV: Black Flag ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız