Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed 2 İçeriğine Tanıtım Videosu Geldi

 
     Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru piyasaya çıkan ve her yönü ile ilk oyundan daha fazla beğeni kazanan Assassin's Creed 2'nin yeni içeriği için tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Oyunun tam versiyonunda bazı hafıza parçaları eksikti ve Ubisoft'tan oyunun çıkışından kısa bir süre sonra bu hafıza parçalarının indirilebilir içerik olarak yayınlanacağı haberi gelmişti. Oyun severler her ne kadar böylesi bir uygulamaya tepkili olsalarda oyundaki bu eksik parçaları öğrenme isteği, indirilebilir içeriklere olan ilgiyi arttırmıştı.
 
     Nitekim ilk hafıza parçası olan Battle of Forli, geçtiğimiz ay yayınlanmıştı. Kayıp olan ikinci hafıza parçası Bonfire of the Vanities ise bugün yayınlanacak.
 
     İşte bu içerik paketi için bir de tanıtım videosu yayınlandı. Videoda Ezio'yu başka bir suikastçi peşinden giderken görüyoruz. Bu gizemli karakterin suikastçi olduğunu ise kesik olan parmağından anlamak çokta zor değil. karakter hakkındaki detayları ise içerik paketi sayesinde öğrenebileceğiz.
 
     Oyunun ikinci içerik paketi için yayınlanan bu tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assassin’s Creed Assassin’s Creed 2 ubisoft aksiyon action pc ps3 xbox360 nintendo ds Bonfire of the Vanities
Capcom'un PSN Oyunlarına İndirim Alis'in Wii Sürümünden Yeni Görseller

AgLoTr_

21.2.2010 10:57:16

0
Bu oyun tartışılmaz bir seçim.,iyi grafik desen var,efektler süper,konu güzel daha ne isticem,çıkmasına var daha galiba...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız