Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed 2 Remake Sürümü UE5'te Nasıl Görünürdü?

 
 
Hayran - fan yapımı remake videolarını hemen hemen hepimiz biliriz ve ara sıra bu çalışmaların karşımıza çıktığını görebiliriz. Bu hayran yapımları aslında oyuncular tarafından geliştiricilere "biz böyle bir şey istiyoruz" gibi bir mesajı temsil eder. Youtube'da bu yapımlar ile uğraşan TeaserPlay adlı içerik üreticisi yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman Assassin's Creed 2 Remake sürümünün Unreal Engine 5 oyun motorunda nasıl görünebileceğini bizlere gösteriyor.
 
Hayran yapımı Assassin's Creed 2 Remake fragmanı çevresel detaylara odaklanıyor
 
 
 
TeaserPlay adlı içerik üreticisi tarafından yayınlanan fragmanda ilk etapta çevre detayları ilgimizi çekiyor. Yer yer kamera sallantıları ve karanlık bir görüntü bizleri karşılıyor olsa da ortamlar gayet iyi tasarlanmış durumda. Fragmanda Ezio'nun yüz ve yürüyüş animasyonları biraz kütük duruyor. Bunun yanı sıra fragmanda AC 2'de ikonik Leonardo da Vinci'nin uçan makinesi gibi bazı eklemeler de yer alıyor.
 
Sonuç olarak bu fragman ve çalışma bir hayran yapımı. Bu çalışma herhangi resmi bir projeyi temsil etmiyor. Yayınlanan çalışmayı aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Assassin's Creed 2 Remake l Unreal Engine 5 fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Youtube Assassin’s Creed Assassin’s Creed 2 ubisoft aksiyon action pc ps3 xbox360 nintendo ds
Eski Painkiller Geliştircilerinden Yeni Bir Korku Deneyimi: Unholy Hikaye Odaklı Korku Oyunu My Work Is Not Yet Done Duyuruldu

Jack Rabbit Slims

29.10.2022 22:23:03

0
AC 1 Remake'ten sonra yapsınlar, AC serisinin şahları.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız