Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assasin's Creed 2, Yeni Detaylar

Ubisoft ilk oyundaki monotonluğu ikinci oyuna yansıtmamak için elinden geleni yapıyor anlaşılan.
Dün yeni bir yapımcı videosu yayınlanan Assasin's Creed 2'nin EuroGamer Expo fuarında oynanabilir olarak yer alacağı açıklandı.
 
EuroGamer Expo'nun Leeds ve Londra'da yapılacak olan her iki fuarında da oynanabilir olarak yer alacak olan oyun için ayrıca yeni ekran görüntüleri de yayınlandı. Yayınlanan bu ekran görüntülerinden bazıları ise dün yayınlanan videodaki oyun içi sahnelerden alınmış. En dikkat çekici ekran görüntüsü ise bir demirci önünde gözüken Eizo'ya ait.
 
Bu ekran görüntülerinden yola çıkarak oyunda yeni silahlar satın alableceğimizi söyleyebiliriz. Para da kazanabileceğimiz oyunda bu paralar ile çeşitli silah ve eşyalar satın alabileceğiz. Yayınlanan ekran görüntülerinde oyundaki para durumumuzu ve silah satın alma menüsünü görebiliyoruz.
 
Oyun ile ilgili yeni bilgiler GamesCom'da açıklanacak olsa da asıl detaylar 27-28 ve 30-31 Ekim'de gerçekleşecek olan EuroGamer Expo fuarında yayınlanacak gibi gözüküyor. Gerçi oyunun EuroGamer'dan bir kaç hafta sonra piyasaya çıkacağını göz önüne alırsak, gösterilecek bu detayların çokta önem arzetmediğini düşünebilirsiniz.
 
Yayınlanan yeni ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Assasin’s Creed 2 weapons ubisoft
Championship Manager 2010 Detayları NPD Temmuz Ayı Satış Rakamları Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız