Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Championship Manager 2010 Detayları

Türkçe dil desteği ile gelecek olan CM 2010' da 49 lig ve gerçek turnuvalar yer alacak.
Menejerlik oyunlarının demirbaşlarından birisi olan Championship Manager'in 2010 sürümü için yeni detaylar açıklandı.

2 yıllık bir geliştirme sürecinin eseri olacak olan Championship Manager'in 2010 sürümü takım yönetimi bakımından benzersiz özellikler barındıracak. Yeni grafiksel özellikleri sayesinde maç içindeki animasyonları 3D olarak görebileceğiz.

CM Season Live özelliği sayesinde oyunseverler her hafta düzenli olarak gerçek liglerdeki alınan verileri indirerek oyuna yansımasını sağlayabilecekler. Özellikle Avrupa ve Dünyanın önde gelen ligleri için bu veriler çok daha özenli bir şekilde oyunseverlere sunulacak.

CM 2010
geliştirilmiş veritabanı ile dünya liglerinde top koşturan bir çok ouncunun geniş bilgilerine yer verecek. Bu bakımdan oyunu bir veri bankası gibi bile düşünebileceksinz.

 Oyunun yapımcısı olan Beatiful Games oyunun yapım aşaması boyunca profesyonel futbol fanatiklerine bigi vermek amacıyla açılmış olan IMScouting.com ile ortak olarak çalışmışlar. CM'in genel müdürü Roy Meredth " Bu heyecan verici bir ortaklık. CM fanları ve oyunseverler bu ortaklık sayesinde dünyanın önde gelen ligleri hakkında çok daha fazla bilgiye sahip olacaklar" diyerek IMScouting.com ile çalışmaktan büyük keyif ve heyecan duyduklarını belirtti.
 
Dünyanın en ünlü menejerlerinden biri olan Pini Zahavi "Championship Manager oyunlarını severlerin bu yeni oyunun getirdiği yenilikler sayesinde, oyunun başında çok daha keyifli zamanlar geçireceklerine eminim. IMScouting.com ile olan çalışmalar sonucunda da oyunseverler en hızlı bilgiyi en doğru şekilde öğrenebilecekler. " diyerek yeni CM oyununun çok özenli bir şekilde hazırlandığını dile getirdi.
 
IMScouting CEO'su Dvir Ben-Aroya ise konuyla ilgili olarak "Amacımız futbolseverlere iyi bir bilgi kaynağı olarak, futbol endüstirisinde önemli bir yerde olmaktır." dedi.
 
Oldukça doyurucu bir içerik ve özellikler ile gelen Championship Manager 2010, İtalyanca, Fransızca, İspanyolca, Lehçe ve Türkçe dil destekleri ile 11 Eylülde piyasaya sürülecek.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Championship Manager 2010 türkçe
Nintendo'nun İngiltere Fethi Assasin's Creed 2, Yeni Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Championship Manager 2010
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız