Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

As Dusk Falls Playstation 4 ve PS5 Konsollarına Geliyor

 
 
Geliştirici INTERIOR/NIGHT, hikaye odaklı macera oyunu As Dusk Falls'u PlayStation 4 ve PlayStation 5 için 7 Mart 2024 tarihinde PlayStation Store üzerinden 29,99 dolara piyasaya süreceğini duyurdu.
 
Serenity Forge, 2024 baharında PlayStation 5 için fiziksel bir sürümü de 44,99 $ karşılığında satışa sunacak. Hem fiziksel hem de dijital ön siparişler ise şu anda mevcut.
 
Hikaye ve seçim odaklı bu yapımda etkileşimli bir yapı yer alıyor 
 
 
 
Hikaye odaklı bu yapım içerisinde etkileşimli ve gizem dolu bir yapı yer alıyor. Bu yapı, iki ailenin 30 yıl içinde başına gelen olayları bizlere aktarıyor. 1998 yılının konu alındığı bu yapım içerisinde küçük bir kasaba da bulunuyoruz. Burada işlerin yoluna girmesi için ufak bir soygun yapılıyor. Ancak bu soygun ihanetle sonuçlanıyor ve işler bu noktadan sonra farklı bir hal almaya başlıyor.

Hikaye odaklı bu yapım içerisinde vereceğimiz kararlar doğrudan ilerleyişimizi etkiliyor. Bu kararlar, karakterlerin hayatları üzerinde güçlü bir etkiye sahip olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla yapacağınız hamleleri önceden kestirmeniz ve ona göre hamle yapmanız oldukça mühim. 
 
As Dusk Falls, Xbox Game Studios tarafından ilk olarak Xbox Series, Xbox One ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden 19 Temmuz 2022'de yayınlandı. 
 
Konsol fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu As Dusk Falls Microsoft Interior/Night interaktif drama
Alan Wake 2 için Yeni Oyun Plus Modu Geliyor Hello Games Açık Dünya Macera Oyunu Light No Fire'ı Duyurdu

JaReD22

11.12.2023 17:32:48

0
Güzel oyun
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
As Dusk Falls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız