Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArcheAge'te 120 Sınıf Kombinasyonu Yapılabilecek


    MMO oyunlarında genellikle size belli sayıda sınıf verilir ve bu sınıflarla oyuna devam etmeniz istenir. Merakla beklenen MMO-RPG oyunlarından biri olan ArcheAge'te ise durum biraz farklı olacak.
 
    Açıklamalara göre oyuncular kendi sınıflarını Level 1-5 ve 10'da kendilerine sunulan yetenekler sayesinde oluşturma şansına sahip olacaklar.  Böylece farklı yeteneklere sahip 120 savaşçı oluşturulabiliyor.
 
    Oyundaki yetenekler arasında Archery, Auramancy, Battlerage, Defense, Occultism, Shadowplay, Songcraft, Sorcery, Vitalism ve Witchcraft'ın olduğunu belirtelim. Aşağıda geliştiriciler tarafından yayınlanan bir videoyu görebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak massively PC MMORPG ArcheAge XL Games CryEngine3 trion worlds
State of Decay: Lifeline'dan Detaylar ve Görseller Wolfenstein: The New Order'a Uzunca Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Gilthaniel

21.4.2014 16:20:27

0
Daha önce lineage 2 tarzı mmorpg oynamış,wow falan oynamamış kişiler tarafından benimsenecek bir oyun rus serverını yaklaşık 10 gün oynadım.özgürlük hissi oyunda müthiş benim gözüme batan en büyük 2 problem var birincisi quest sistemi hayatımda bu kadar berbat bir quest sistemi görmediğimi söylemeliyim o kadar çok quest yapmışlar ki ve bunların %80 ının resmen içi boş 30 dakikalık süreçte 9253843822342 tane npc gezmek zorunda kalıyorsun bir mektubu 100 metre ileride adama yolluyor alıyorum tekrar o geri bir şey yolluyor falan.ikinci problem ise skilllerin ve vuruş hissinin (benim hoşuma gitmemiş olabilir) kötü olması ama bunları saymazsak bineklerin animasyonları olsun çevre keşif olsun grider ile uçmak olsun muhteşem yapılmış.

Ahayri

21.4.2014 11:51:35

0
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Çıktığı gibi başlayacağız grubumuzla. Bomba gibi geliyor inşallah balon çıkmaz.

Wandagor

21.4.2014 11:05:12

0
Skyrim gibi yani bir elimde bound sword bir elimde staff of magnus :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArcheAge
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız