Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArcheAge'in Oyuncu Sayısı 2 Milyonu Geride Bıraktı


    Oyunculara geniş özgürlükler sunan MMO-RPG oyunu ArcheAge'in Batı sunucuları 16 Eylül itibariyle açılmıştı. Free to Play olarak çıkmasına rağmen ücretsiz oynayan oyunculara çok fazla kısıtlama göstermeyen oyunun kayıtlı oyuncu sayısı 2 milyon olarak açıklandı. Trion Worlds'ün sunuculuğunu yaptığı oyun Batı bölgesinde oldukça hızlı bir başlangıç yapmış görünüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG ArcheAge XL Games CryEngine3 trion worlds
Tekken 7'den 2 Dakikalık Oynanış Videosu Hayatta Kalma Oyunu Shelter 2, 2015 Yılının İlk Çeyreğine Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OkanDRDYK

24.2.2015 03:55:34

+1
Her lanet oyunun incelemesi varda özellikle kingdom online ın neden bunun incelemesi yok allah aşkına ? Söylermisiniz Beril hanım ?

wipau

18.10.2014 23:21:36

0
oyunda patron yani premium status olmayan açıkcası geride kalıyor evet oyun içinde apex alarak 2apex karşılığı 1 aylık patron status satın alabiliyorsunuz ben 5 aylık apex satın aldım para ödemeden. ve patron statusu olmayanların bir çok kısıtlaması var tarla ev kuramıyorsunuz offlineken labor kazanamıyorsunuz online iken patronlara 10 labor geliyor 5 dakikada bir fakat aier serverında haranya tarafında başladım ve türk oyuncu neredeyse çok az olduğu için toplu aktiviteler olmuyor. oyunun pve de pvp sistemide çok saçma tradelerden bir süre sonra sıkılıyorsunuz meslekler ateş pahası kassanız bile üst seviye birşey yapabilmek için 200 300 gold paranız gidiyor. pvp sisteminde çok fazla stun var sizi yerden kaldırmadan 1 skill basmadan ölüyorsunuz karşınızda birden fazla kişi varsa. tek kural her zaman kalabalık olmak yoksa oyunun anlamıda amacı yok sistemler kötü daha ne diyim sıkılırsınız zamanla.

Quirah

3.10.2014 15:58:03

+1
quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__] kimisi para vermeyen en ufak şey yapamaz der kimiside kısıtlama pek yok der. nasıl iş anlamadım
APEX yoluyla oyun içi paranızla paralı üyelik satın alabiliyorsunuz.

[__Zahid__]

3.10.2014 15:56:10

0
kimisi para vermeyen en ufak şey yapamaz der kimiside kısıtlama pek yok der. nasıl iş anlamadım

RAIZEN

3.10.2014 15:41:24

0
Mobil AMD ekran kartlarında oyun bug dolu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArcheAge
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız