Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ArcheAge'in Batı Sunucuları da Free to Play Olacak


    CryEngine ile geliştirilen MMO-RPG oyunu ArcheAge, sunduğu özgürlükle birlikte MMO-RPG piyasasının en çok beklenen yapımlarından. Uzun süreden beri bekleyiş sürerken, ekibe yeni katılan topluluk yöneticisi Scapes, olup bitenlerden bazı haberler paylaştı.
 
    Yaptığı açıklamalarda Scapes, GDC döneminden sonra ArcheAge'in Alpha sürümüne katılan oyuncu sayısının genişleyeceğini belirtti. Evan Berman, açıklamalarının devamında oyunun asıl yayıncısı XL Games ile Batı sunucularının yayıncısı Trion Worlds'ün Free to Play konusunda bazı toplantılar yaptıklarını belirtti. Scapes, Trion Worlds'ün "Hile yok, tuzak yok" görüşüne uygun bir Free to Play modelinin oyunculara sunulacağını söyledi.
 
    Trion Worlds'ün bir diğer Free to Play MMO-RPG oyunu Rift, kesinlikle bu görüşe uygun bir yapıda. Rift'te bir oyuncunun gerçek para ödeyerek alabileceği güç eşyalarını, para ödemeyen oyuncular da daha fazla vakit harcayarak elde edebiliyorlar. Bunun haricinde oyunun gerçek para mağazasında kostümler ve binekler satılıyor. Umarız merakla beklenen ArcheAge'de de Rift'teki gibi bir sistemi görürüz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG ArcheAge XL Games CryEngine3 trion worlds
Watch Dogs'un Oynanış Süresi Ne Kadar Uzunlukta? Ouya için GDC'de 12 Oyun Gösterilecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.3.2014 23:53:57

0
Daha eu geliş tarihi tam net değil. Daha gelmemiş ve f2p haberi veriliyor. Kafa iyi bu firmaların ya oyun çıkalı yıllar oluyor. Elin rusları bize heralde götüyle gülüyordur onlar bile oyunu bitirdi yaladı yuttu napalım rusmu olalım.

senjido

16.3.2014 15:59:07

0
Oops...

BSC Misafiri

16.3.2014 15:16:22

0
Ah be ah. Hepsi geldi gelecek, seneler geçti hala benim oyun (Blade and Soul) gelmedi. Grafikleri bile eskidi artık, tadı tuzu kalmadı.

crespo9

16.3.2014 11:45:36

0
rift gibi olursa gayet güzel bir sistem

Last Peony

16.3.2014 09:00:03

0
Archeagein yapısı f2p yi kaldırmaz oyunda ev yapmak için bile vip alacaksınız demedi demeyin.

einhander

16.3.2014 03:09:09

0
gecen hafta forumdakı bırı bahsettı ogunden berı merak edıyorum. cok uzun zamandan berı mmo oynamamıstım ama bu oyun ılgımı cektı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ArcheAge
+ TAKİBE
AL
14 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız