Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ant-Man'in Yönetmeni The Mandalorian'ın 2. Sezonunda Yönetmenlik Yapacak

 
2019 yılının sonlarında Disney+'ta yayınlanan ve oldukça beğenilen The Mandalorian dizisinin ikinci sezonu için haberler gelmeye devam ediyor.
 
Bildiğiniz gibi The Mandalorian'ın ilk sezonunda birden fazla yönetmen bulunuyordu. Örneğin ilk sezonda Taika Waiti, Bryce Dallas Howard ve Deborah Chow gibi farklı isimler yönetmenlik yapmıştı. Aynı durum ikinci sezon için de geçerli olacak.
 
Ant-Man'in yönetmenlerinden Peyton Reed'in şahsi Twitter hesabı üzerinden açıklaması üzerine kendisinin The Mandalorian'ın ikinci sezonunda yönetmenlik yapacağını öğrendik. Kaç bölüm yöneteceği belli değil.  
 
Dizinin ikinci sezonda yönetmenlik yapacağı kesinleşen bir diğer isim ise Robert Rodriguez. Dizinin ikinci sezonu ertelenme olmazsa bu yıl Ekim ayında yayınlanacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney the mandalorian ikinci sezon oyuncular ne zaman yönetmenler
FMV Oyunu The Complex'in En Çok Sattığı Altı Ülkeden Biri Türkiye 1907 Fenerbahçe Espor, VFŞL 2020 Kış Mevsimi Finaline Yükseldi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız