Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amnesia: Collection Switch için Çıktı

 
Geliştirici Frictional Games, Amnesia: Collection'ın bugün itibarıyla Switch için çıkış yaptığını duyurdu. Nintendo eShop üzerinde $29.99 fiyattan satışta.

Amnesia: Collection; Amnesia: The Dark Descent ile genişlemesi Amnesia: Justine ve devam oyunu Amnesia: A Machine for Pigs'i içeriyor.

Amnesia: The Dark Descent'da geçmişi ile ilgili hiçbir şey hatırlamayan ve terkedilmiş bir kalede uyanan Daniel rolüne bürüneceksiniz. Ürkütücü yolları keşfedecek ve Daniel'ın sorunlu hatıralarını bir araya getirerek sizi bekleyen dehşetin üzerindeki sır perdesini arayalayacaksınız.

Amnesia: A Machine For Pigs'de ise, varlıklı bir fabrikatör olan Oswald Mandus rolünde, gözlerinizi kan ter içinde bir yatakta, cehennemden gelen makine düşlerinin içinde bulacaksınız. Oswald'ın tek bildiği çocuklarının başının belada olduğu ve onları kurtarması gerektiği. Amnesia: Justine de ise sorunlu bir zihin tarafından inşa edilmiş üç farklı sınavdan geçeceksiniz. 

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Death Stranding 48 Dakikalık Oynanış Videosu Blasphemous İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız