Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blasphemous İnceleme Puanları

 
Yayıncılığını Team17'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise The Game Kitchen'ın yaptığı hack-n-slash, aksiyon - platform oyunu Blasphemous'un inceleme puanları paylaşıldı. Bugün itibariyle piyasaya sürülen oyunun şimdilik metacritic ortalaması 80. Kullanıcıların verdiği puanların ortalaması ise 7.6. Oyun gerçekten başarılı olmuş gibi duruyor. Şu ana kadar verilen puanların tamamını ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
CGMagazine- 100
Nintendo Life- 90 
GameSpew- 90 
Push Square- 90
LaPS4- 87
IGN Italia- 80
Areajugones- 80
IGN- 70 
Everyeye.it- 70
TheSixthAxis- 70 
The Indie Game Website- 60 
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Doğrusal Olmayan Bir Dünyayı Keşfet: Farklı ortamlarda ilerlerken ve Cvstodia'nın karanlık, gotik dünyasında kefareti ararken korkunç düşmanları ve ölümcül tuzakları yen.

Ölümcül Dövüşler: Düşmanlarını katletmek için suçluluktan ortaya çıkmış Mea Culpa kılıcının gücünü ortaya çıkar. Yoluna çıkan her şeyi temizlerken yıkıcı yeni kombolar ve özel hamleler öğren.

İnfaz Hamleleri: Gazabını ortaya çıkar ve düşmanlarının paramparça olmasını zevkle izle; tüm bunları muhteşem şekilde özenle hazırlanmış infaz hamlesi animasyonlarıyla deneyimle.

Özelleştir: Sana hayatta kalman için gereken yeni yetenekler ve istatistik desteklerini sağlayacak Eserler, Tespihler, Dualar ve Kılıç Kalplerini keşfet ve kullan. Kendi oyun tarzına göre farklı kombinasyonlarla denemeler yap.

Destansı Elebaşı Savaşları: Dev ve çarpık yaratık sürüleri, hedefinle aranda duruyor. Onların nasıl hareket ettiklerini öğren, yıkıcı saldırılarından kaç ve zaferi kazan.

Cvstodia'nın Gizemlerini Ortaya Çıkar: Dünya, işkence gören ruhlarla dolu. Bazıları sana yardım etmeyi teklif edebilir, bazıları karşılığında bir şeyler isteyebilir. Ödüller kazanmak ve içinde yaşadığın bu karanlık dünyayı daha derinlemesine anlamak için bu işkence gören karakterlerin hikayelerinin ve kaderlerinin kilidini aç.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Metacritic Blasphemous Aksiyon Platform hack-n-slash inceleme puanları
Amnesia: Collection Switch için Çıktı Castlevania: Grimoire of Souls TGS 2019 Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Blasphemous ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız