Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'un Oynaması Ücretsiz Shooter Oyunu Crucible İptal Edildi

 
Amazon'un oynaması ücretsiz rekabetçi üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Crucible 21 Mayıs 2020'de çıkışını gerçekleştirmişti fakat umduğu başarıyı yakalayamadıktan sonra Temmuz ayının başında kapalı betaya geri dönmüştü.

Amazon'un yaptığı duyuruya göre oyun kapalı betadan tam sürüme geri dönmeyecek. Oyun için sağlıklı ve sürdürülebilir bir gelecek görülmediği için iptal edilmesine karar verildi.
 
Geliştiriciler tarafından organize edilen son oyun seansı önümüzde haftalarda gerçekleşecek ve ardından eşleştirme özelliği kapatılacak. Özel oyunlar ise 9 Kasım'a kadar çalışacak. Ardından sunucular da kapatılacak.
 
Eğer Crucible'da oyun içi satın alma yaptıysanız buradan iade talebinde bulunabilirsiniz.

Crucible geliştirici ekibi bundan sonra Amazon'un diğer projesi New World'ün yapımına yardımcı olacak. Amazon'un açık dünya devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu New World 2021 ilkbaharına ertelenmişti.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Crucible Amazon Game Studios
Sonic The Hedgehog 2 Steam'de Ücretsiz Genshin Impact için Güncellemeler Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

10.10.2020 11:16:06

0
İsabetli olmuş.

cnbzkrt

10.10.2020 10:44:08

0
Büyük ihtimal aynısı MMO oyunu olan New World içinde olacak daha betada iken erteleme yiyen oyundan pek birşey beklememek gerekki bu oyun birde mmorpg ise piyasada zibilyon tane rakibi var hepsini geçip populer olmak kolay değil birde gittikçe azalan bir pazar mmo pazarı insanlar artık o kadar uzun saatler pc başlarında kalmıyor.

BSC Misafiri

10.10.2020 10:21:07

0
Mantıklı bir karar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crucible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız