Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'un Oynaması Ücretsiz Shooter Oyunu Crucible Kapalı Betaya Geri Dönüyor

 
Amazon'un 21 Mayıs 2020'de çıkışını gerçekleştiren oynaması ücretsiz rekabetçi üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Crucible umduğu başarıyı yakalayamadı ve kapalı betaya geri dönüyor.

Amazon'un parçası olan geliştirici ekip Relentless Studios, oyunun Steam'de yayından kaldırılarak tekrar kapalı beta aşamasına geçeceğini duyurdu.

Oyunu 1 Temmuz 19:00'a kadar hâlâ Steam'den kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Bu saatten sonra oyun yeni oyunculara kapatılacak ve mevcut oyuncular ile birlikte kapalı beta başlayacak. Daha sonra oyunun resmi websitesi üzerinden betaya kayıtlar da açılacak.

Relentless Studios tarafından belirtilene göre kapalı betaya geri dönüşün asıl amacı oyunu topluluğun geri bildirimleri doğrultusunda geliştirmek. Hatta geliştiriciler belirli zamanlarda topluluk ile birlikte oyuna girip maçlar yapacak.

Yol haritasında bir değişiklik yok, aynı yol haritasını takip edecekler. Ona da Trello üzerinden göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Crucible Amazon Game Studios
Skater XL'in Topluluk Tarafından Oluşturulan Haritaları 1.0 Sürümü Çıkışında Mevcut Olacak Turok 2, Dark Devotion, Grip ve Daha Fazlası Twitch Prime Aboneleri için Ücretsiz

TheNewAtilla

1.7.2020 01:36:52

0
Şaka gibi. Amazon stajyerlere yaptırmış olmalı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Crucible
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız