Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon'da Yayınlanacak Fallout Dizisi 2024'te Geliyor

 
 
Amazon tarafından kullanıcılara sunulan Prime Video kapsamında geliştirilen Fallout dizisi için tarih verildi. Fallout serisinin uyarlaması olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen dizi önümüzdeki yıl geliyor. Popüler oyun serilerinden biri olan Fallout'un dizi uyarlaması için beklentiler bir hayli yüksek. Dizi, Los Angeles'taki bir yer altı sığınağı olan Vault 33'te geçiyor.
 
Fallout dizisinden beklentiler yüksek
 
 
 
1997 yılında piyasaya sürülen ilk Fallout oyunuyla beraber seri günümüze kadar ulaşıyor. Oyuncalar tarafından sevilen seri açık dünya ve kıyamet sonrası bir rol yapma deneyimini sunuyor. Şimdi ise serinin dizi uyarlaması karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve birçok hayran "orijinal yapı korunursa" çok iyi bir dizinin karşımıza çıkacağını belirtiyor.
 
Fallout temel olarak nükleer savaş sonrası yer altında kalmak zorunda kalan toplulukları konu alıyor. Bu dünya içerisinde nükleer savaşın etkilerini görebiliyor ve radyasyona uğramış canlılar ve bölgelerle beraber karşılaşabiliyoruz. Amerikalıların 1950'li yıllarda hayal ettiği gelecekten ilham alan dizi için Gameson 2023'te bir tanıtım fragmanı yayınlandı ve fragmanda tozlu bir çorak arazi ve o meşhur Vault 33 ortaya çıktı. 
 
Önümüzdeki sene bizlere sunulacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Walton Goggins, Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones ve Aaron Moten yer alıyor. Aynı zamanda dizi Westworld yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından yazıldı.. Fallout dizisi Amazon Studios, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks ve Kilter Films ortaklığıyla beraber bizlere sunulmaya hazırlanıyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comingsoon fallout dizisi fallout westworld yapımcıları westworld jonathan nolan lisa joy ne zaman konusu yayın tarihi
Undawn Güncellemesiyle Oyuna Yeni Bir Harita, Hikâye, Yeni Roller ve Daha Fazlası Geliyor! ASUS, Gamescom 2023’te WiFi 7 Desteğine Sahip Yeni Nesil Z790 Anakartlarını Tanıttı!

BSC Misafiri

25.8.2023 22:52:45

0
NCK: Hello Tomorrow dizisini izleyen var mı? İçinden sanki Fallout çıkacak gibiydi dizi. Aklıma sadece Fallout dizisi gelmişti. Dizi oyun hikayeleri dışında farklı bir hikaye işleyecekmiş, güzel. Umarım becerirler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fallout Dizisi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız