Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazon, Skyrim Premium Edition'ı Listeledi


     Geçtiğimiz günlerde sahiplerini bulan 2012 Golden Joystick ödüllerinden 3 tanesini kazanarak büyük bir başarı elde eden The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni bir sürüm çıkacağının söylentileri başladı.
 
     Amazon'un Almanya sitesi üzerinden yapılan listelemede, oyunun sürümleri arasında Premium Edition'a da yer verilmesi üzerine ortaya çıkan bu yeni sürümün içeriği hakkında oldukça fazla şey söyleniyor. Ancak sızan ve sizin de aşağıda bulabileceğiniz görselden yola çıkarsak, bu sürümde, oyunun kendisinin yanı sıra , oyunun logosunun bulunduğu bir tişörtün , 6 adet sanatsal tasarım kartının, bir adet romanın ve soundtrack olduğunu tahmin ettiğimiz CD'nin bulunduğunu söyleyebiliriz.
 
 
 
     Bu sürümle ilgili değinebileceğimiz son konu ise, içinde oyunun çıkmış indirilebilir içeriklerinden bir tanesini barındırıp barındırmayacağı. Ne yazık ki şu an için kesin bir şey söyleyemiyoruz, ancak sürüm resmileştiğinde firma tarafından bu konu hakkında bilgi verilecektir. Şahsi fikrim içinde indirilebilir içerik barındırmayacağı yönünde. Çünkü Bethesda, indirilebilir içerikleri PS3 platformuna uyarlanmakta zorluk çekiyor ve Premium Edition'ın çıkacağı platformlar arasında Xbox 360 ve PC'nin yanında PS3 de var.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG premium edition amazon
Assassin's Creed III'ün İlk İncelemesi Yayımlandı Black Ops 2 Eşleştirme Sistemi Ping Tabanlı Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

30.10.2012 02:53:43

0
collectors editionı aldık zamanında .bunu da mı alsam acaba? bendekinden farkı tişört kartlar ve roman

cengizhan1903

29.10.2012 17:30:57

0
OOO oyunu satalı çok oldu.

BSC Misafiri

29.10.2012 16:14:02

0
Bethesda oyunlarının dağıtımcılığını Aral yapmıyor.:)

BSC Misafiri

29.10.2012 16:13:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: xXGreyWolfXx İnsan oraya bi figur falan koyar yav hazir oyunu almamisken ozaman almayi dusunebilirdim belki :)) Ama tabi hepsinden once fiyata bakmak lazim sanirim bu oyunun dagitimcilgi aral... Bak simdi aral deyince vazgectim :)) ya biri su firmayi batirsin artik !!!!
ejderha figürü ve büstü olanda var (koleksiyon versiyonu) ancak bildiğim kadarıyla türkiye'de satılmıyor ancak amazon.co.uk da var (türkiye'ye satış yapıyorlar). dediğin de haklısın aral yine yurtdışından 250 ye alıp 400'e satar.herkes aral'dan nefret ediyor ama nasıl oluyorsa adamlar yine satış yapıyor !!!1!!1

Manwe Sulimo

29.10.2012 15:44:43

0
İnsan oraya bi figur falan koyar yav hazir oyunu almamisken ozaman almayi dusunebilirdim belki :)) Ama tabi hepsinden once fiyata bakmak lazim sanirim bu oyunun dagitimcilgi aral... Bak simdi aral deyince vazgectim :)) ya biri su firmayi batirsin artik !!!!

Manwe Sulimo

29.10.2012 15:43:34

0
İnsan oraya bi figur falan koyar yav hazir oyunu almamisken ozaman almayi dusunebilirdim belki :)) Ama tabi hepsinden once fiyata bakmak lazim sanirim bu oyunun dagitimcilgi aral... Bak simdi aral deyince vazgectim :)) ya biri su firmayi batirsin artik !!!!

Rylets

29.10.2012 15:21:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: 0lyimp0s fazla el üstünde tutuluyor bu oyun hemde çok fazlasıyla rpg severim ama bunda rpg tadı yoktu bence
Bazı yerlerde haklısın seçim şansı çok çok yoktu ama uzun süredir böyle bir serbest dünya yoktu.The Witcher 2 Çok iyi bir RPG idi ama biraz kısıtlı alandan dolayı Skyrim seçildi gibi

0lyimp0s

29.10.2012 15:20:20

0
fazla el üstünde tutuluyor bu oyun hemde çok fazlasıyla rpg severim ama bunda rpg tadı yoktu bence

Xaerk

29.10.2012 15:18:31

0
Aral da beş yüze satar, artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız