Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien: Isolation Yeni Nesil Konsollarda 1080p'de Çalışacak


    Creative Assembly tarafından geliştirilen yeni Alien oyunu Isolation, önümüzdeki Ekim ayında piyasaya çıkacak. PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için hazırlanan oyunun yeni nesil sürümleriyle ilgili bazı teknik açıklamalar yapıldı.
 
    Creative Assembly'dan Gary Napper yaptığı açıklamalarda Alien: Isolation'un PS4 ve Xbox One'da 1080p çözünürlükte çalışacağını söyledi. Oyunun her iki sürümünün de benzer grafikler sunacağını belirten Gary Napper, Alien: Isolation'un PC sürümünde konsollara nazaran daha iyi grafiklerin görüleceğini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Alien Aliens Alien Isolation isolation Creative Assembly Sega
Octodad'in Ücretsiz DLC'si 'Shorts' Duyuruldu Battlefield: Hardline'ın Yeni Betası Sonbaharda, Tüm Platformlarda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dictattor

30.6.2014 00:09:53

0
Listemde ilk sıralarda bu oyun, onca Alien oyunundan sonra ilk defa düzgün bir konsept tutturdular. Sanarsın Scott filmi!!

einhander

29.6.2014 18:24:10

-2
pcde herdaım 1080p oynuyorum

Kasatka

27.6.2014 16:58:37

0
300k lar Cloutlar DX 12 ler Umut fakirin ekmegi :) Elinizde sadece Activision kaldi :) Onunlada paragoz oldugu icin e3 2013 oncesi ikinci elden beraber oyuncuyu soyariz ben zemin hazirlayim demistir ms sende bana exc dlc yap demistir :) Cikisinda bi kac oyunda o sekilde ikinci eli mecbur yapacak bizde (firmalar) ordan da para kiracaz diye az biraz ms ye arka ciktilar ama bakin simdilerde bir bir uzaklasiyorlar. BOru degil 7 milyona ki hala yok satiyor 3 milyon (4 milyon dagitilan) Bu rakam seneye 15 milyon oldugunda eger ms toparlanamazda bu satis ivmesinde kalirsa ikinci bir PS2, XBOX GAME CUBE vakasi yasanabilir. Cok isterim yasanmasini :) ki uzak degil o gunler.

veterangamer

27.6.2014 15:26:29

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Her iki konsolda benzer grafik esittir ps4 surumu xbox one portu. Pc de pc si guclu olan grafik anlaminda hakkini alirken ps4 kullanicilarinin xbox one ile benzer grafige talim etmesi reva midir, hakki yenmiyor mu ps4 kullanicilarinin.
Diger kullanicilarin yenmesin ama senin hakkin yeniyordur insallaaah dahada fazla yenir bundan sonraki oyunlarda hakkin.

ibad bayramov

27.6.2014 14:58:51

0
ps4'de 1080p tamam da,x1'da yapa bilirmi 1080p acaba?

GT_55

27.6.2014 14:42:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @GT_55 Bladerunner kim? Sony'nin kendi yayınladığı pdf saçmalık ise senin için tam bir pro Sony'sin. Ben pc oyuncusuyum her iki konsoluda arkadaşlarımda bol vakitçe deneyim ettim gördüğüm bunlar. Cgi ve infamous bi arada kullanmayın çok yazık. KZSF görsel olarak çok daha iyi onunda hali belli. Infamous da detaylar ilerledikçe geliyor özellikle gölge ve kaplamalar yine söylüyorum detaysız ölü bir şehir.
Yav he he.

BSC Misafiri

27.6.2014 14:21:56

-1
@GT_55 Bladerunner kim? Sony'nin kendi yayınladığı pdf saçmalık ise senin için tam bir pro Sony'sin. Ben pc oyuncusuyum her iki konsoluda arkadaşlarımda bol vakitçe deneyim ettim gördüğüm bunlar. Cgi ve infamous bi arada kullanmayın çok yazık. KZSF görsel olarak çok daha iyi onunda hali belli. Infamous da detaylar ilerledikçe geliyor özellikle gölge ve kaplamalar yine söylüyorum detaysız ölü bir şehir.

StrangerLovely

27.6.2014 14:20:28

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: Kasatka
Infamous da teknoloji demolarinda, motor demolarinda yada GPU tanitimlarinda gorebilecegin efektler var benim bilmeden salayan arkadasim.Ve ayrica KILLZONE ve Second son cihazin 4gb GDDR5 bellekli surumunu baz alan oyunlardi. ILk oyunlardi. Sen infamousa laf yetistirecegine Dead Riring 3 un hali ne o oyle ps2 gibi onu acikla once ki oda GPU, CPU ve SRAM revize edilmis max overcloclu halde iken.Daha durun. Iki seneye cikan oyunlar ps4 de pclerde bile goremeyeceginiz detaylarda olucakken sonrasinda sony CPU GPU ve GDRR5 in bir miktarini daha oyun yapimcilara sunarak grafik de sicrama yapacak.O zaman ms nin hali nice olur bakip gorecez.


Bak hele Infamous'u arkadaşın PS4 de bitirdik.1080p ölü şehir olunca (NPC ve taşıt yok denecek kadar az.Açık dünya ama küçücük şehir üstüne üstük detaysız)bir iki efekt koyarlar haliyle.Dead Rising 3 ise ekranda 1000'lerce çok detaylı zombi,çok detaylı şehir,araçlar,kombinasyonlar.PS4 bu kadar detayı,yuksek detay ve kaplama seviyesinde 1080p sunamaz kül olur makina.Örnek KZSF 720p-792p Aşşağıda Sony'nin kendi elleri ile yayınladığı pdf linkini verdim.Bence biraz bilgi sahibi olun.Desteksiz sallamayın.Bu cihaz sizin sandığınız gibi değil.

http://media.redgamingtech.com/rgt-website/2014/06/inside-xbox-one-gpu-martin-fuller-microsoft-dev-day.jpg

http://www.redgamingtech.com/inside-xbox-one-amd-microsoft-developer-day-analysis-breakdown-tech-tribunal-part-1/
Allah Allah madem oynadın o halde sokakta neden az kişi olduğunu da bilmen gerekirdi?

BSC Misafiri

27.6.2014 14:03:35

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Infamous da teknoloji demolarinda, motor demolarinda yada GPU tanitimlarinda gorebilecegin efektler var benim bilmeden salayan arkadasim.Ve ayrica KILLZONE ve Second son cihazin 4gb GDDR5 bellekli surumunu baz alan oyunlardi. ILk oyunlardi. Sen infamousa laf yetistirecegine Dead Riring 3 un hali ne o oyle ps2 gibi onu acikla once ki oda GPU, CPU ve SRAM revize edilmis max overcloclu halde iken.Daha durun. Iki seneye cikan oyunlar ps4 de pclerde bile goremeyeceginiz detaylarda olucakken sonrasinda sony CPU GPU ve GDRR5 in bir miktarini daha oyun yapimcilara sunarak grafik de sicrama yapacak.O zaman ms nin hali nice olur bakip gorecez.
Bak hele Infamous'u arkadaşın PS4 de bitirdik.1080p ölü şehir olunca (NPC ve taşıt yok denecek kadar az.Açık dünya ama küçücük şehir üstüne üstük detaysız)bir iki efekt koyarlar haliyle.Dead Rising 3 ise ekranda 1000'lerce çok detaylı zombi,çok detaylı şehir,araçlar,kombinasyonlar.PS4 bu kadar detayı,yuksek detay ve kaplama seviyesinde 1080p sunamaz kül olur makina.Örnek KZSF 720p-792p Aşşağıda Sony'nin kendi elleri ile yayınladığı pdf linkini verdim.Bence biraz bilgi sahibi olun.Desteksiz sallamayın.Bu cihaz sizin sandığınız gibi değil. http://media.redgamingtech.com/rgt-website/2014/06/inside-xbox-one-gpu-martin-fuller-microsoft-dev-day.jpg http://www.redgamingtech.com/inside-xbox-one-amd-microsoft-developer-day-analysis-breakdown-tech-tribunal-part-1/

GT_55

27.6.2014 13:53:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: StrangerLovely

Dostum normalde yazmayacaktım ama... Sen çöp attığın inFamous'u oynadın mı hiç de sıfır detay diyorsun? Hani CGİ diyorlar ya Order'a, fazla uzakta arama çoktan çıkmış hali var tabi oynamadan nereden bileceksin. (gerçi oynamana gerek yok 2 video izlesen o da yeter) Seni de çok iyi kandırmışlar XO'da renk paletini açıyorlar hemen alık gibi atlıyorsunuz daha iyi diye ama XO'ya da efsane oyunlar gelecek Quantum Break gibi bakalım ondan sonra ve konsollar tam güç açıldığında yeni nesil güçsüz diyecek misiniz? Uncharted 4'ten başladı adamlar siz de videolarının altına ''Pc'de değilse çöptür'' diye dolaşın.
Dostum o mesajı yazan, thebladerunner nickli kişidir.Banlanmış.Fake üyelik alıp yine aynı tarzda yazılar ile saçmalamaya başlamıştı.O da banlandıktan sonra bsc misafiri altından saçmalamaya devam ediyor.Yazık.Neyi kanıtlamaya çalışıyırsa artık.Dünya düzdür diyen adamla aynı düşünceye sahip.Pdf dökümanları verir ama dökümanda ps4'ten güçlüdür veya eşittir diye bir şey yazmaz.Yani amaç sadece kaynak vereyim haklı çıkayımdan başka bir şey değil.XO'nın kinect uğruna kuşa döndürdüğü donanımı kurtarma çabalarından başka bir şey değil o pdf'lerde yazanlar.Multiplatform çıkmış bir çok oyunda, %50 farkı, gerek çözünürlk farkından, gerek 30-60 fps farkından veya kaplama detayları farkından net bir şekilde görebiliyoruz.Bu da ps4'ün %50 güçlü olduğunun kanıtıdır.Pdf dökümanlarında yazan hurafelerine bakarsak, xo 4k bile çalıştırır.O yüzden bu arkadaşın yazılarına he deyin geçin.

StrangerLovely

27.6.2014 13:17:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @Kasatka

1080p uğruna içi boş oyunlar Xbox One 'a değil PS4'e çıkıyor uyuyan güzel. Bunları bi 7 sene daha sen duyarsin haklısın. Heralde hiç Infamous oynamamış. 1080p ölü Şehir 0 detay, KZSF 720p 40fps, TRDE 1080p 0 tessellation düşük kaplama 40fps.
Dostum normalde yazmayacaktım ama... Sen çöp attığın inFamous'u oynadın mı hiç de sıfır detay diyorsun? Hani CGİ diyorlar ya Order'a, fazla uzakta arama çoktan çıkmış hali var tabi oynamadan nereden bileceksin. (gerçi oynamana gerek yok 2 video izlesen o da yeter) Seni de çok iyi kandırmışlar XO'da renk paletini açıyorlar hemen alık gibi atlıyorsunuz daha iyi diye ama XO'ya da efsane oyunlar gelecek Quantum Break gibi bakalım ondan sonra ve konsollar tam güç açıldığında yeni nesil güçsüz diyecek misiniz? Uncharted 4'ten başladı adamlar siz de videolarının altına ''Pc'de değilse çöptür'' diye dolaşın.

Kasatka

27.6.2014 12:26:47

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri @Kasatka

1080p uğruna içi boş oyunlar Xbox One 'a değil PS4'e çıkıyor uyuyan güzel. Bunları bi 7 sene daha sen duyarsin haklısın. Heralde hiç Infamous oynamamış. 1080p ölü Şehir 0 detay, KZSF 720p 40fps, TRDE 1080p 0 tessellation düşük kaplama 40fps.
Infamous da teknoloji demolarinda, motor demolarinda yada GPU tanitimlarinda gorebilecegin efektler var benim bilmeden salayan arkadasim. Ve ayrica KILLZONE ve Second son cihazin 4gb GDDR5 bellekli surumunu baz alan oyunlardi. ILk oyunlardi. Sen infamousa laf yetistirecegine Dead Riring 3 un hali ne o oyle ps2 gibi onu acikla once ki oda GPU, CPU ve SRAM revize edilmis max overcloclu halde iken. Daha durun. Iki seneye cikan oyunlar ps4 de pclerde bile goremeyeceginiz detaylarda olucakken sonrasinda sony CPU GPU ve GDRR5 in bir miktarini daha oyun yapimcilara sunarak grafik de sicrama yapacak. O zaman ms nin hali nice olur bakip gorecez.

BSC Misafiri

27.6.2014 12:00:05

-1
@Kasatka 1080p uğruna içi boş oyunlar Xbox One 'a değil PS4'e çıkıyor uyuyan güzel. Bunları bi 7 sene daha sen duyarsin haklısın. Heralde hiç Infamous oynamamış. 1080p ölü Şehir 0 detay, KZSF 720p 40fps, TRDE 1080p 0 tessellation düşük kaplama 40fps.

PHO3N1X

27.6.2014 11:59:28

+1
İGN karşılaştırma sayfasında iki platformdada 1080P/60 FPS yazıyordu reis.Zaten dar koridorlarda geçecek bir oyun sürekli,öyle tahmin ediyorum.Adamlarda grafik kalitesini aynı tutmak için uğraşmamışlar,hele birde 2 platformda 30FPS gelirse o zaman kesin bir iş vardır işin içinde.

BSC Misafiri

27.6.2014 11:46:40

-1
@GT_55 SONY iyi ödeme yapıyormu? Yapıyorsa bende deli gibi savunmak istiyorum.develop.scee.net/.../ParisGC2013Final.pd. Sayfa 54 ve 13 .

skullomania

27.6.2014 11:08:01

-1
herkeste bi xbox, ps4 konsol savaşı var. sağlam bi pc in varsa grafik olarak konsollardan daha iyi görüntüler alabilirsin.mantık olarak ex oyunları konsolda diğerlerini de imkan varsa pc de oynamak daha mantıklı bence

Kasatka

27.6.2014 10:59:11

+3
Sunu artik anlayin arkadaslar MS alt taban PS4 Orta ve uzeri PC ust Yani medium, High pc ULTRA. Sen burda simdi birakalim cozunurlugu iki konsoldada esdeger dersen benim sartelim atar. Bakin benim ilk mesajima orda cozunurluk lafi, 1080 lafi geciyor mu ? Az bi okumadan sonrasinda ise okudugundan anlam cikarma bocalamayin yahu. Anlasilan MS algida seciciligi anlayip firmalara ICI BOS 1080P yapin yani oyun 1080p olsunda nasil olursa olsun demis. Cunki adamlar detay seviyesi 1080p ile ayni 792p oyuna burun kivirildigini anladi. Onlarda hakli :) Nabza gore serbet. Detay seviyesi dolu dolu 792p mi yoksa detay seviyesinden kisilmis aa minimumlarda vs 1080p mi. ANlasilan oturup dusunup 2. sinde karar kilindi yoksa PS4 un 1080p 30 FPS oldugu yerde xbox anca ve anca 720p 30 fps verir. Isterse kendinizi yakin, oldurun kopruye cikip atin bu degismez uzulerek soyluyorum ki 7 yil daha bu laflari katlanarak da duyucaksiniz :) he he he

skulz

27.6.2014 10:20:49

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Her iki konsolda benzer grafik esittir ps4 surumu xbox one portu.
Pc de pc si guclu olan grafik anlaminda hakkini alirken ps4 kullanicilarinin xbox one ile benzer grafige talim etmesi reva midir, hakki yenmiyor mu ps4 kullanicilarinin.
FPS değerleri verilmemiş, AA değerleri verilmemiş. 1080p zaten konsolları en yüksek çıktığı çözünürlük ne bekliyordun anlamadımki yani XO da 1080p çalışıyorsa, PS4'de 2K mı çalışacak?

GT_55

27.6.2014 09:45:55

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Her iki konsolda benzer grafik esittir ps4 surumu xbox one portu. Pc de pc si guclu olan grafik anlaminda hakkini alirken ps4 kullanicilarinin xbox one ile benzer grafige talim etmesi reva midir, hakki yenmiyor mu ps4 kullanicilarinin.
Belki tomb raiderdaki gibi, 30-60 fps farkı olabilir. Bu arada bu mesaja neden bu kadar tepki geldi.Adam doğruyu söylemiş.Ps4 xboxone'dan %50-60 daha güçlü bir konsoldur.Birinde alt sekment bir gpu, diğerinde orta segment br gpu modülü var.Bu düşük bir farkmıdır.Eğer grafikler aynı olacak ise, xboxone'a göre ayarlanmış olmuyor mu grafikler.Yapımcı grafikler aynı olsun diye, xboxone'nın çalıştırabildiği kadar port ediyor.Ps4'ün gücüne göre port edilse, o zaman xo versiyonu daha kötü görünecek.

Kurosaki_Ichigo

27.6.2014 03:05:10

0
Sanki ps4 2k,4k çalıştıracak güce sahipti de yapımcılar 1080 p'de bırakmışlar gibi yazmış bir de.Ne güzel işte 1080p ikisi de.Hani konsolcularda grafik takıntısı olmazdı bir de işi sidik yarışına çevirme huyunuz var ya sony'den soğuttu beni yemin ederim şu sony fanboyları.Cult kurup Japon Ceo'lara mı tapıyorsunuz anlamıyorum ya.

BSC Misafiri

27.6.2014 02:09:02

0
Kapalı mekanlarda geçeceği için zaten sıkıntı olmazdı, detay seviyesi umarım çok yukarıda olur.

BSC Misafiri

27.6.2014 02:07:52

-1
Fanboyizm gözleri öyle karartmış ki, bir oyun iki yeni nesil konsolda aynı çözünürlükte çıksa bile rahatsız oluyorlar :D Eğitim cehaleti alıyor almasına da bazı şeyler hiç değişmiyor galiba. Her platformda şu oyun aynı zevki verecek, önemli olan bu bence.

BSC Misafiri

27.6.2014 02:06:08

0
@Kasatka Tüh PS4'ün %50'yi çöpe atmışlar. Öyle konuşmuşki sanki birinde gtx780ti ötekinde gtx750 var. Sony fanları çok kötü gaz almışlar gidiyorlar. Hayra alamet değil bu.

Kasatka

26.6.2014 22:56:49

0
Bu nesil grafik hastasi olmayanlar, humanistler, ne farki var ki 720p daha guzelciler nedense xbox cu. eskiden oysa bi otun hesabini yapardi bunlar, ne degistirdi sizi yavruclar, ezik takimi bu daha iyi gunleriniz. PS4 satis konusunda arayi actikca exc ve ozel icerik konusunda wii u ya benziyceksiniz.

ankara

26.6.2014 22:21:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Her iki konsolda benzer grafik esittir ps4 surumu xbox one portu.
Pc de pc si guclu olan grafik anlaminda hakkini alirken ps4 kullanicilarinin xbox one ile benzer grafige talim etmesi reva midir, hakki yenmiyor mu ps4 kullanicilarinin.
Ara resepsiyonu çek fırçanı muzo

StrangerLovely

26.6.2014 22:15:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Her iki konsolda benzer grafik esittir ps4 surumu xbox one portu.
Pc de pc si guclu olan grafik anlaminda hakkini alirken ps4 kullanicilarinin xbox one ile benzer grafige talim etmesi reva midir, hakki yenmiyor mu ps4 kullanicilarinin.
Arkadaş ne bu grafik takıntısı ikisi de 1080p işte adam gibi isteyen alır istediğinde oynar batıyor mu eşit olunca?

edd121

26.6.2014 21:49:08

-1
AA farkı vardır hemen playstation 4 de sanki 295X2 varda yerlere göklere sığdıramıyosunuz.

Kasatka

26.6.2014 21:47:01

0
Her iki konsolda benzer grafik esittir ps4 surumu xbox one portu. Pc de pc si guclu olan grafik anlaminda hakkini alirken ps4 kullanicilarinin xbox one ile benzer grafige talim etmesi reva midir, hakki yenmiyor mu ps4 kullanicilarinin.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien: Isolation ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız