Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alien Breed: Impact Çıkış Tarihi ve Demosu Yayında


 
     Xbox 360'ın beğenilen oyunlarından birisi olan Alien Breed: Evolution'un PC ve PS3'e Alien Breed: Impact adıyla bu yaz çıkacağını dün sizlere aktarmıştık. Bugün ise karşınızda Alien Breed: Impact'ın çıkış tarihi ve PC demosu ile karşınızdayız.
 
     Alien Breed: Impact, 3 Haziran'da PC ve PS3 için çıkışını yapacak. Oyun şu an Steam üzerinden ön sipariş avantajı dolayısıyla %10 indirimle 13.49$'a satılıyor. Oyunun normal fiyatı ise 14.99$ olarak belirlenmiş. 
 
     Oyunun demosu, 'Prologue' seçeneği altında, oyunculara tek kişilik oyun veya iki kişilik co-op seçeneği sunuyor. Bu demoya Alien Breed: Impact'ın Steam sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunu yine aynı sayfadan satın alabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Alien team 17 shooter xbla psn pc alien breed impact
Heavy Rain PC Yolunda mı? Alpha Protocol'ün İlk İncelemeleri Çelişkili
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Father Torque

9.6.2010 22:38:01

0
Nette ilk haberini görünce gözlerime inanamamıştım. Yıllar öncesinin favori oyunlarımdan biri yenilenmiş bir halde tekrar çıkmıştı! Herşeyin 3D grafik ve benchmark olduğu günümüz oyun dünyasında yine ne varsa eskilerde olduğunu Team17 bir kez daha ispatlamış. Bir de "Aces of the Deep" ile "Carmageddon"u yenileseler ne güzel olur.

JAX

7.6.2010 12:07:28

0
O kraker de virüs tespit etti Kaspersky. Steam.dll dosyasında

kreasom

7.6.2010 11:55:41

0
yeni krakeri çıkmış fixli onu aratıp yaparsan level 2'ye geçiş yapabilir böylelikle sorun çözülecektir.

JAX

6.6.2010 22:52:19

0
Kürek te sorun var Level 2 ne yazık ki yüklenmiyor. Oyun cok güzel. Amiga günlerinden bir şey kaybetmemiş. Yaratıkların çizimleri değişmiş. Amiga daki Alien Breed de yaratıklar daha iyi idi.

3RS!N

5.6.2010 19:59:29

0
Oyun çıktı boyutuna bakıp bir şeye benzetemeye bilinir (826mb) ama harika bir oyun olmuş bence(türü severim gerçi). Sevmediğim yanı nişan alma ve kameranın tam manasıyla uyumlu olmaması olmuş bir konsol oyunundan bizimle daha uyumlu olmasını beklerdim. Yine bir konsol oyunu olmasına rağmen gamepad ile oynarken zorlandım mecburen fare klavye ikilisine dönüş yaptım. Bir de karanlık atmosferini pek sevmedim bir süre sonra sıkabiliyor insanı, bunlara rağmen ben oyunu sevdim ordan oraya koşturuyoruz arada bir "ülen kapı niye açılmıyor" deyip üzerine camı kırıp odadan içeri girmeyi akıl etmek gibi biraz yaratıcı şeyler vermesiyle shut`m`up mantığında uzaklaştırması hoşuma gitti. Oyun için nvidia physx de kurmak gerekiyor. Oyundan resimler:
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alien Breed Evolution
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız