Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake 2 için 30 Dakikalık İlgi Çekici Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
GameInformer, korku odaklı aksiyon macera oyunu Alan Wake 2 için toplamda 30 dakikalık yeni oynanış görüntülerini aktaran iki video yayınladı. İlk video FBI Ajanı Saga Anderson'a ikinci video ise Alan Wake'in kendisine odaklanıyor.
 
Oynanış videoları spoiler içeriyor
 
 
 
Yayınlanan iki farklı oynanış videosundan da tahmin edebileceğiniz gibi burada oyuna dair ufak spoilerlar yer alıyor. Bu nedenle yaklaşmakta olan bu hayatta kalma korku oyununu oynayacaksanız elbette bu oynanış videolarını es geçebilirsiniz. Ancak diğer taraftan bu videolarla beraber oyun hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Alan Wake 2, DLSS 3.5'ten yararlanacak ilk oyunlar arasında bulunuyor. DLSS 3.5, Ray Reconstruction'ı tanıtıyor ve Ray Tracing/Path Tracing kullanan oyunlarda daha iyi görseller sunmayı vadediyor. Ayrıca daha önce de belirtildiği gibi Alan Wake 2 tam Path Tracing desteğine sahip.
 
Alan Wake 2, 17 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için dijital olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
Oynanış videoları
 
#1
 
 
 
#2 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera Alan Wake 2 remedy
Marvel's Avengers için Son Saatler: Satıştan Kaldırılıyor! Denemeniz Gereken Korku Odaklı Yapımlar 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

3.10.2023 08:25:04

0
İzlemeyecem zevki kaçmasın.

Metal-Gear

3.10.2023 00:14:24

0
Videolarda benim yapmış olduğum gözüme takılan 2 şey fark ettim şu ana dek. Biri ilk video'da 1:12'de görünen beton duvar kaplaması. Diğeri ikinci video'nun 5:49 dakikasından itibaren yerde görünen halılar. Oyun çıktıktan sonra çok daha fazlası hakkında detayları içeren bir konu açacağım tabi.

Fearless_tr

30.9.2023 15:24:25

0
ilk oyundaki sinematik hava gitmis umarim kötü olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız