Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Platform Oyunu The Last Case of Benedict Fox'un Çıkış Tarihi Açıklandı

 
Yayıncı Rogue Games ve geliştirici Plot Twist tarafından oyunculara sunulacak olan yandan görünümlü aksiyon macera platform oyunu The Last Case of Benedict Fox'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun, 27 Nisan'da Xbox Series, Xbox One ve Steam ve Epic Games Store üzerinden  PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de yer alacak.
 
Keşif, bulmaca ve platform öğelerini harmanlayan bir yapım
 
 
The Last Case of Benedict Fox, oyuncular için keşif, bulmaca, platform ve yoğun bir aksiyonu harmanlıyor. Oyunu 60 fps ve 4K çözünürlük ile oynayabiliyoruz. Yüksek çözünürlük ve görseller  sayesinde kendimizi bize sunulan atmosfere daha iyi kaptırabiliyor ve gotik bir dünyayı deneyimleyebiliyoruz.
 
Souls-like bir yapıyı da bünyesinde barındıran yapım bizlere zorlu dövüş anlarını sunuyor. 2D grafiklere sahip olarak karşımıza çıkacak olan bu oyunda arka planda bir de hikaye anlatılıyor. Hem hikayesi hem de aksiyon - dövüş sistemiyle ön plana çıkmaya çalışan oyunda ilgi çekici atmosferler ve bölgeler de yer alıyor.
 
Oyunda kontrol ettiğimiz karakter ile beraber etrafı keşfedecek, sahip olduğumuz becerileri kullanabilecek ve çevre ile etkileşime geçebileceğiz. Şu anda Steam üzerinde demosu bulunan oyunu dilerseniz ücretsiz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.
 
Fragman
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera pc The Last Case of Benedict Fox
Deprem için Yardımda Bulunabileceğiniz Resmi Kuruluşlar Steam Next Fest Etkinliği Devam Ediyor: Yüzlerce Ücretsiz Demo

BSC Misafiri

9.2.2023 21:37:11

0
İyi oyun PS a da bekliyoruz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Case of Benedict Fox
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız