Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Aksiyon Macera Oyunu Chorus 3 Aralık'ta Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Deep Silver Fishlabs, Chorus'un PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) ve Stadia için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bir zamanlar Circle'ın en ölümcül savaşçısı, şimdi ise en çok aranan kaçağı olan Nara'yı kontrol ederek onu yaratan karanlık tarikatı yıkma serüvenine çık. Uzay savaşı nişancı oyunlarının gerçek evrimi olan bu oyunda, yok edici silahları ve zihin bükme becerilerini aç. Önsezilere sahip yıldız gemisi Forsaken ile kadim tapınakları keşfet, heyecan verici yer çekimsiz ortam savaşlarına katıl ve gerçekliğimizin ötesine yolculuğa çık.
 
Lanetli geçmişiyle yüzleşen as pilot Nara'yı ve önsezili gemisi Forsaken'ı yönet. Birlikte galakside gerçekliğin sınırlarını zorlayan bir kefaret serüvenine çıkarak direniş kuvvetlerini Circle'a ve onların lideri olan Great Prophet'a karşı ne pahasına olursa olsun birleştirmek için savaşacaklar. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Chorus Deep Silver Fishlabs shooter PlayStation 5 Xbox Series X PlayStation 4 Xbox One PC
Korku Oyunu Dollhouse 29 Ekim'de Switch'e Geliyor Nintendo Direct Canlı Yayın Etkinliğinde Duyurulan Oyunlar

Yanfo

24.9.2021 14:10:23

0
fiyatı iyiymiş ülkemiz için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Chorus ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız