Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nintendo Direct Canlı Yayın Etkinliğinde Duyurulan Oyunlar

 
 
Nintendo Switch sahipleri, önümüzdeki yıl oldukça dolu! En son Nintendo Direct video sunumunda Nintendo, bu yıl ve 2022'ye kadar konsola gelecek çok çeşitli oyunları ayrıntılı olarak açıkladı - bazı oyunlar sunumdan kısa bir süre sonra piyasaya sürüldü.
 
Video özeti aşağıdaki gibidir:

- Bayonetta 3, Splatoon 3 ve Kirby ve Kirby serisindeki yeni bir 3D platform macerası olan Forgotten Land gibi serilerdeki sonraki oyunlar;
- MONSTER HUNTER RISE için devasa genişleme DLC'si ve Mario Golf: Super Rush için indirilebilir içerik;
- Büyüyen bir klasik Nintendo 64 ve SEGA Mega Drive oyunları kitaplığına erişimin yanı sıra NES ve Super NES oyunları, TETRIS® 99 ve PAC-MAN 99 ve daha fazlası gibi hizmetin tüm mevcut avantajlarına erişimi içeren yeni Nintendo Switch Online üyeliği;
- SQUARE ENIX’ten heyecan verici bir kaç oyun: Voice of Cards: The Isle Dragon Roars, Chocobo GP ve TRIANGLE STRATEGY;
- HD yeniden düzenlenmiş Actraiser Renaissance, Shadowrun Trilogy ve Game Boy Advance ve Super NES'den klasik Castlevania oyunlarını içeren bir derleme olan Castlevania Advance Collection dahil olmak üzere nostaljik klasiklerin yeniden yapımları ve derlemeleri.
 
Nintendo Switch Online + Genişleme Paketi: Ekim ayının sonunda Nintendo Switch Online'a klasik Nintendo 64 ve SEGA Mega Drive oyunlarıyla yeni bir üyelik geliyor. Çevrimiçi oyun, büyüyen NES ve Super NES oyunları kitaplığına erişim ve daha fazlası gibi bir Nintendo Switch Çevrimiçi üyeliğinin tüm avantajlarına ek olarak, üyeler ilk kez dört oyuncuya kadar çevrimiçi Mario Kart 64 gibi seçkin oyunları oynayabilir. (ek aksesuarlar gereklidir; ayrı satılır). Genişletilmiş hizmet için piyasaya sürülen klasik oyunların tam listesi ve gelecekte çıkacak daha fazla Nintendo 64 ve SEGA Mega Drive oyunları aşağıdaki gibi: 
 
Nintendo 64 Oyunları

o   Super Mario 64
o   The Legend of Zelda: Ocarina of Time
o   Mario Kart 64
o   Lylat Wars
o   Sin and Punishment
o   Dr. Mario 64
o   Mario Tennis 64
o   Operation: WinBack
o   Yoshi’s Story

Gelecek Nintendo 64 Oyunları (Dahası geliyor!)

- Banjo-Kazooie
- Pokémon Snap
- The Legend of Zelda: Majora’s Mask
- Kirby 64: The Crystal Shards
- Mario Golf
- Paper Mario
- F-Zero X

SEGA Mega Drive Oyunları

o   Sonic the Hedgehog 2
o   Streets of Rage 2
o   Ecco the Dolphin
o   Castlevania: Bloodlines
o   Contra: Hard Corps
o   Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine
o   Golden Axe
o   Gunstar Heroes
o   M.U.S.H.A.
o   Phantasy Star IV
o   Ristar
o   Shining Force
o   Shinobi III: Return of the Ninja Master
o   Strider 
 
Nintendo Switch Online üyeleri yakında orijinal Nintendo 64 ve SEGA Mega Drive kumandalarına benzeyen iki yeni kumandayı ön sipariş verebilecek. Bu kablosuz kumandalar, bu klasik oyunları Nintendo Switch Online'da oynamak için kullanılabilir. Nintendo Switch Online + Genişleme Paketi hakkında, çıkış zamanlaması ve fiyatı da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı daha sonraki bir tarihte açıklanacak.
 
Duyurulan tüm oyunlar 
 
- Kirby and the Forgotten Land: Nintendo Switch'teki bir sonraki Kirby macerası 3D'ye geçiyor!
- Bayonetta 3: Bu şık, aksiyon dolu devam filminin yeni fragmanı, Bayonetta'nın yeni bir görünümünü ve Bayonetta'nın iblisleri doğrudan kontrol etme yeteneği de dahil olmak üzere yeni mekaniği ortaya çıkararak ilk kez oynanış sergiledi.
- MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK: Capcom şu anda popüler Nintendo Switch oyunu MONSTER HUNTER RISE için devasa, ücretli bir DLC genişlemesi üzerinde çalışıyor.
- Splatoon 3: Bu serideki bir sonraki oyun, 4'e 4 savaşlarda yeni ve geri dönen aşamaların yanı sıra Splatoon oyunlarında daha önce hiç görülmemiş yeni silahlar içeriyor.
- Voice of Cards: The Isle Dragon Roars: YOKO TARO ve Yosuke Saito'nun yaratıcı zihinlerinden büyüleyici bir deneyim ortaya çıkmak üzere.
- Chocobo GP: Yeni bir yarış deneyimine hazır olun! Chocobo ve Gilgamesh gibi tanıdık FINAL FANTASY karakterleri olarak özel karakter yeteneklerini ve Sihirbazları kullanarak rekabeti hızlandırmak için yarışın.
- TRIANGLE STRATEGY: Şubat ayında SQUARE ENIX, TRIANGLE STRATEJİ'nin demo versiyonu için bir anket gönderdi.
- Actraiser Renaissance: Klasik Super NES oyunu Actraiser, şimdi HD olarak yeniden düzenlenmiş halde Nintendo Switch'te geri dönüyor!
- Dying Light 2 Stay Human – Cloud Version: Bu acımasız açık dünya aksiyon RPG'sinde hayatta kalmak için hem parkurda hem de taktiksel savaşta ustalaşın.
- DELTARUNE Chapter 2: DELTARUNE Chapter 1'e yeni genişleme geldi! DELTARUNE Chapter 2'ye girin ve gizemli Karanlık Dünya'da bir kez daha komik ve duygusal bir hikaye yaşayın.
- Animal Crossing: New Horizons Update: Animal Crossing: New Horizons'a bu Kasım'da yeni bir ücretsiz güncelleme geliyor!
- Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass DLC: 29 Ekim'de, Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass içeriği, yeni oynanabilir bir karakter ikilisi, ek aşamalar ve duygusal yeni hikaye sekanslarıyla geliyor.
- The Final DLC Fighter in Super Smash Bros. Ultimate…: …yakında açıklanacak! Super Smash Bros. Ultimate'ın yönetmeni Masahiro Sakurai, 5 Ekim'de son DLC savaşçısını ortaya çıkaran son bir “Battling with…” videosuna ev sahipliği yapacak.
- Mario Party Superstars: Nintendo Switch için 29 Ekim'de çıkacak olan Mario Party Superstars'ın zamanı neredeyse geldi!
- Mario Golf: Super Rush DLC: Mario Golf: Super Rush'a daha fazla ücretsiz içerik geliyor.
- Disco Elysium – The Final Cut: Bu çığır açan rol yapma macerasında, insanları sorgulayın ve 24 iç becerinin yardımıyla ipuçlarını ortaya çıkarın.
- STAR WARS: Knights of the Old Republic: Sevilen bir Star Wars oyunu Nintendo Switch'e geliyor.
- Castlevania Advance Collection: Castlevania Advance Collection, dört klasik Castlevania oyununu bir araya getiriyor
- Disney Magical World 2: Enchanted Edition: Oyuncular, Mickey Mouse ve düzinelerce Disney karakteriyle büyülü bir dünyada yaşamaya davet ediliyor! Disney arkadaşlarınızla vakit geçirin, tuhaf kostümler ve mobilyalar yaratın ve Disney temalı keyifli dünyaları keşfedin.
- Shadowrun Trilogy: Cyberpunk, bu üç oyunluk kült klasik RPG koleksiyonunda fanteziyle buluşuyor.
- Shin Megami Tensei V: Beğenilen Shin Megami Tensei serisinin bir sonraki oyununa dalmayı heyecanla bekleyen oyuncular, sunumun hemen ardından oyunu Nintendo eShop'ta ön sipariş verebilirler.
- Rune Factory 5: Rune Factory 5'te oyuncular ekin yetiştirebilir, canavarları evcilleştirebilir ve devasa bir dünyayı keşfetmek için kasaba halkıyla takım kurabilir.
- Arcade Archives PAC-MAN / Arcade Archives XEVIOUS: Arcade Archives serisinin bir parçası olarak Nintendo Switch'e iki klasik NAMCO oyunu geliyor. 
 
 
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
switch
Aksiyon Macera Oyunu Chorus 3 Aralık'ta Çıkış Yapacak Rovio, Toronto Stüdyosunu Açıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.9.2021 10:33:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: encuni persona seriside yok garib
Shin Megami Tensei V 11 kasımda çıkıyorken yeni ya da eski bir Persona oyunu duyurusu gelmez. Onun için Aralık ya da yeni yılı bekleyin.

encuni

24.9.2021 23:25:08

0
persona seriside yok garib

Zarbo257

24.9.2021 17:01:21

0
Zelda 2 den haber bekledim ama yine gelmemiş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız