Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ağustos Ayında Piyasaya Çıkacak Olan En İyi 5 Indie Oyun

 
Bu ay içerisinde piyasaya sürülecek olan ve tabir-i caizse 'el emeği göz nuru' beş farklı yapıma göz atıyoruz.
 
5. Dry Drowning
 
 
Mordred Foley isimli bir dedektifin hikayesine tanık olacağımız bir görsel roman olan oyunda noir black atmosferi yaşayacağız.  
 
4. Ancestors: The Humankind Odyssey
 
 
Eğer bir History Channel belgeselini izlemek değil oynamak nasıl bir deneyim olurdu diyorsanız gözünüz bu oyunda olsun. Assassin's Creed'in yaratıcılarından geliyor ve enteresan parkur mekanikleriyle insan ırkının evrimine tanıklık ediyoruz.
 
3.DARQ
 
 
Listemizin belki görsel olarak en mükemmel yapımı olan DARQ'ta bir rüya dünyasında hapis kalan Lloyd isimli bir karakteri canlandırıyouz.  Oyunda çeşitli bulmaca mekanikleri de bulunacak.
 
2. RAD
 
 
80'lerin klasik atmosferiyle post-apokaliptik bir geleceği bir araya getiren bir aksiyon-macera oyunu olacak RAD'de insanoğlunun kaderi ellerinde olacak olan genç bir karakteri canlandıracağız.
 
1. Blair Witch 
 
 
Listemizin son sırasında belki de bilinirliği en yüksek yapım olan Blair Witch var. 90'ların klasik korku film klasiğinin yeniden ele alınışı olan yapımın atmosferi ve grafikleri bir indie yapıma göre şimdiden mükemmel görünüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Indie Games indie ağustos oyun
Civilization 6'nın Satış Rakamı 5.5 Milyon Oldu ve Serinin Rekorunu Kırdı Rogue-Like Türü Children of Morta Geliyor (Türkçe Seçeneği de Bulunacak)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız