Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue-Like Türü Children of Morta Geliyor (Türkçe Seçeneği de Bulunacak)

 
Rogue-like oyunlara ilgi duyanların merakla bekleyeceği düşünülen Children of Morta bugün itibarı ile resmi çıkış tarihine kavuştu. Buna göre oyun 3 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC'ye çıkacak. Switch versiyonu ise 15 Ekim'de bizlerle olacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

 
Children of Mora'nın hikâyesi uzak topraklarda geçiyor ama bu hikâyede günlük yaşamımıza yakın bulacağımız temalar var. Hepimizin çok iyi bildiği ve bazen itiraf etmek istediğimizden daha çok değer verdiğimiz basit duyguları anlatan bir hikâye: sevgi ve umut, özlem ve belirsizlik, nihayetinde de en çok değer verdiklerimiz için hazır olduğumuz kayıp ve fedakârlıklar.

Kahramanlarla dolu sıra dışı bir aileyle birlikte bir maceraya çık. Yozlaşma toprağa yayılırken, Morta Dağı'nın muhafızları bu kadim kötülüğe karşı durmak zorundadır. Ama bu hikâyenin konusu... evreni kurtarmak değil. Bu hikâyenin konusu etraflarındaki dünya karanlık tarafından yutulurken birlikte ayakta duran cesur bir aile. 
 

 
Oyunun yayınlanan videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kotaku children of morta rogue-like
Ağustos Ayında Piyasaya Çıkacak Olan En İyi 5 Indie Oyun Lord of The Rings Dizisi Hakkında Açıklanan Tüm Bilgiler

KortX

7.8.2019 16:17:26

+1
Şu Rogue-like türevi oyunların hastasıyım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız